Biludlejning af el- og hybridbiler hos Budget

An EV car stops at a charging station

Overvejer du at købe en elbil, hybridbil eller plugin-hybridbil og vil prøve en først? Eller ønsker du bare en mere bæredygtig løsning, når du lejer en bil? Det er tid til at blive grøn med vores udvalg af miljøvenlige Budget-biler.

Oplev komforten ved pålidelige, superstille og miljøvenlige biler, der leverer kraft og ydeevne. Kør en elbil hos Budget, og du kan spare på dit brændstofforbrug og udforske nye horisonter, mens du reducerer forurenende emissioner.

Vores flåde af de nyeste modeller omfatter en række hybridbiler, elbiler og plugin-hybridbiler. Du vil se mulighederne, når du har valgt dit biludlejningskontor på vores bookingpanel.

A woman charges her electric car

Hvorfor skifte til elektrisk med Budget biludlejning?

Hos Budget giver vi vores kunder valget mellem en bred vifte af lejebiler, herunder hybridbiler, elektriske eller brændstoføkonomiske biler på mange af vores udlejningskontorer. Vores flåde består hovedsageligt af biler fra indeværende og foregående modelår – hvilket sikrer de højest mulige standarder for luftemissionskontrol.

Billejekunder over hele verden bliver mere og mere bevidste om deres miljøpåvirkning. Vi sigter mod at gå forrest i at tilbyde bæredygtige transportløsninger og slutte os til den globale indsats for at reducere transportemissioner.

Find den nærmeste ladestation til elbiler via Shell Recharge-ladenetværket

Shell Recharge-ladenetværket gør planlægningen af din rejse i elbil enkel og hjælper dig med at finde offentlige ladestationer i nærheden og under din køretur.

Netværket giver dig adgang til mere end 500.000 offentlige ladepunkter i hele Europa og længere væk. Kortet viser tilgængelighed næsten i realtid ved hver ladestander plus prisen, oplader- og stiktyperne, samt de tilgængelige hastigheder.*

*7 kW- eller 22 kW-opladere tager ca. 3-4 timer at oplade fuldt ud; disse kan normalt findes på parkeringspladser, supermarkeder og fritidscentre. 50 kW-jævnstrømsopladere kan typisk lade fra 0-80 % på ca. 30 minutter, og de ultrahurtige 150 kW-opladere, der er placeret på Shells forpladser, kan levere strøm op til tre gange hurtigere end det. Ladetider afhænger af køretøjets mærke og model.Hvorfor vi elsker elektrisk

Der er så mange fordele at udforske med elbiler. Dette er blot nogle af grundene til at skifte din bil til elektrisk:

 • Renere miljø
 • Reducerede driftsomkostninger
 • Lavere elpriser
 • Økonomisk støtte fra regeringen
 • Gratis parkering/ingen trængselsafgift mange steder
 • Roligere veje
 • Fantastisk køreoplevelse
An EV drives on a country road

Fordele og ulemper ved elbiler

Vil du vide mere om at køre og eje en el- eller hybridbil? Overvejer du at skifte til at køre elektrisk og er du i tvivl om, hvilken slags elbil du skal vælge?

Vi har dig dækket ind med vores guide til de oftest stillede spørgsmål til chauffører, der ønsker at skifte fra benzin- og dieselbiler til de mest miljøvenlige muligheder på vejen.

Book en bil eller varevogn

 1. Afhentning

  Denmark

 2. Aflevering

 3. Søg

  • Hvis du er under 30 år bliver der tillagt et gebyr. Vi brug for din fødselsdato for at kunne vise dig egnede biler. ?
  • DRIVER’S DATE OF BIRTH: