Budget QuickPass: Opret et QuickPass nu, og spar tid ved skranken senere.

Image alt

Se videoen

Hvad er QuickPass?

Med vores nye service sparer du tid ved skranken, så du kan hente din lejebil hurtigere ved at registrere dine oplysninger i forvejen og hurtigt tage nøglerne og komme afsted. 

OPRET QUICKPASS HER FOR EN EKSISTERENDE RESERVATION

Hvordan fungerer QuickPass?

Det er enkelt. Tryk på knappen reservér online og udfyld dine oplysninger med det samme.

Klik her eller brug knappen på siden med reservationsbekræftelsen for at komme i gang. For at gennemføre QuickPass [registrering] skal vi bruge nogle oplysninger fra dig, og du bedes have dit kørekort og betalingskort parat. Indtast alle dine oplysninger, tilpas din leje efter behov og klik på færdig. Så nemt er det!

Har du ikke dine oplysninger ved hånden? Bare rolig. Du har masser af muligheder for at gøre det, inden du afhenter din bil. Hvis du glemmer det, sender vi en e-mail med en påmindelse.

Budget car hire station

Afhentning af din udlejningsbil

Når du kommer til udlejningsstationen, skal du følge Quickpass-skiltene. Her skal du vise os forskellige typer ID. Hvorfor? Vi vil blot være sikre på, at det er dig, som afhenter udlejningsbilen og ikke en anden. Så vi kontrollerer, at dine oplysninger stemmer overens. Husk dit kørekort, betalingskort og én anden form for ID (f.eks. et pas eller ID-kort).

Hvis du har forkælet dig selv og reserveret en udlejningsbil, som er dyrere. Kan du blive bedt om at fremvise to betalingskort. Hvis dette er påkrævet, vil det være fremhævet i din e-mail med reservationsbekræftelsen. Tjek din e-mail igen for at se, hvad du skal bruge til at afhente din udlejningsbil.

Inden du får nøglerne, vil vi bede om en underskrift – eller autograf – afhængigt af din kendis-status! Vi vil tjekke, at du har alt hvad du skal bruge, så du kan komme afsted.

Hurtig påmindelse. Husk at medbringe de former for ID, som blev nævnt tidligere. Du behøver ikke at printe din reservationsbekræftelse.