Book en bil eller varevogn

  1. Afhentning

    Denmark

  2. Aflevering

  3. Søg

    • Hvis du er under 30 år bliver der tillagt et gebyr. Vi brug for din fødselsdato for at kunne vise dig egnede biler. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH:

HURTIG DIGITAL CHECK-IN

Hvad er digital indtjekning?

Hvad er digital indtjekning?

Det er Budgets nye tidsbesparende service, som lader dig komme hurtigere gennem formaliteterne ved billeje ved at springe køen over og gøre afhentningen af din udlejningsbil eller -varevogn kontaktløs.  

Ved at give os et par oplysninger på forhånd, som du normalt oplyser ved skranken, kan du spare masser af tid. Det betyder, at vi kan give dig nøglerne hurtigere, så du kan komme afsted.

Dit køretøj står klar og venter på dig, og med vores Budget Worry-free Promise kan du være sikker på, at din udlejningsbil allerede er grundigt rengjort.

Hvordan fungerer digital indtjekning ved billeje?

Det er ganske simpelt. Du kan checke ind online fra det øjeblik du har klikket på reserveringsknappen for din næste udlejningsbil.

Klik her, eller brug knappen på reserveringsiden til at komme i gang. Vi beder om et par oplysninger – så du skal have dit kørekort og betalingskort ved hånden, da disse oplysninger er påkrævet under indcheckning. Indtast dine oplysninger, vælg hvordan du vil tilpasse din billeje, og klik på færdig. Så nemt er det.

Har du ikke dine oplysninger ved hånden? Bare rolig. Der er god mulighed for at checke ind før din billeje. Og hvis du glemmer det, skal vi nok sende dig en påmindelse på e-mail.

Budget car hire stations are as safe as houses

Afhentning af din lejebil

Det er dagen, hvor din billeje begynder!

Når du ankommer til udlejningsstedet Budget, skal du kigge efter skiltningen, der leder dig til nøgleafhentningsstedet. Her skal du dele et par former for identifikation med os, så vi kan kontrollere, at dine oplysninger stemmer overens, og at du er den, du siger, du er. Sørg for, at du har dit kørekort, et betalingskort og en anden form for ID med dig (et pas eller ID-kort er fint).

Hvis du har flottet dig med en udlejningsbil med højere værdi, kan du blive bedt om at dele to betalingskort. Hvis dette er påkrævet, vil det blive fremhævet i din reservationsbekræftelses-e-mail, så dobbelttjek e-mailen for, hvad der kræves for din specifikke leje.

Før vi giver dig nøglerne, beder vi dig om en autograf (vi mener underskrift) og kontrollerer, at du har alt, hvad du har brug for. Så kan eventyret begynde.

Bare en påmindelse. Husk at medbringe de ovennævnte ID-former. Og bare rolig, du behøver ikke udskrive din reservationsbekræftelse.