BILUDLEJNING I NÆRHEDEN MED BUDGET

Image alt

Omkostningseffektiv billeje i Danmark og i udlandet

Når rejsen er lige så vigtig som destinationen, er det afgørende, at du finder det rigtige biludlejningsselskab. Hos Budget Biludlejning vil vi sende dig af sted hurtigt, sikkert og for den bedst mulige pris.

Book direkte hos os og få:

  • Gratis afbestilling og ændringer
  • Bedste service inden for sin klasse - med mere end 70 års erfaring
  • Hurtig afhentning takket med QuickPass-tjenesten
  • Tilvalgstjenester som envejsleje, ekstra førere og GPS

Vi stræber efter at gøre billeje så nem som muligt. Vi har 11.000 udlejningskontorer i 165 lande, så der er altid et i nærheden. Lufthavne, banegårde, havne, store og mindre byer - du finder os overalt.

Klar til at booke? Indtast blot dit foretrukne afhentningssted og rejsedatoer i formularen oven over, og lad os komme i gang.

Gratis og stressfri afbestilling

Planer kan ændre sig, og det forstår vi. Derfor refunderer vi det fulde beløb, hvis du bliver nødt til at aflyse din booking. Ingen tvivl om det. Du kan forvente at kunne se pengene på din konto inden for 5 bankdage.

Vores fleksible afbestillingspolitik ser sådan ud:

  • Gratis afbestilling og fuld refusion for bilbookinger foretaget med ”Betaling online” (forudbetaling) op til 48 timer før dagen, din billeje skulle begynde
  • Gratis afbestilling og fuld refusion for bilbookinger foretaget med “Betal ved afhentning” (betal senere) op til det tidspunkt, din leje skulle begynde
  • Hvis du afbestiller mindre end 48 timer før dagen, din leje skulle begynde, modtager du en fuld refusion minus det laveste af i) 2 dages leje i din reservationsperiode, eller ii) et fast gebyr afhængigt af det land, du reserverede i (645 NOK, 485 DKK, 693 SEK).
  • Vi tilbyder ikke refundering i tilfælde af, at man blot ikke dukker op til en aftalt og ikke aflyst afhentning, og vi forbeholder os retten til at opkræve et gebyr
Familie der pakker bilen

Vælg blandt en lang række kvalitetsbiler

Uanset om du har brug for en lille bybil, der kan parkeres alle steder, eller en stor stationcar med plads til hele familien og bagagen, så har vi en løsning.

Vores biludvalg udvides hele tiden, så du altid kan sætte dig bag rattet i de nyeste modeller på markedet.

Derudover er vi i gang med at udvide vores miljøvenlige bilsortiment. Med en af vores elbiler, hybridbiler eller plug-in-hybrider kan du spare penge på brændstof, mindske forurening og nyde en glidende og støjfri køretur.

Planlæg din helt egen rejse

Hos Budget Biludlejning betaler du kun for de produkter og tjenester, du har brug for. Vores tilvalgstjenester omfatter alt fra ekstra førere til mobilt bredbånd, så du kan sammensætte den pakke, du har brug for.

Drømmer du om at tage på roadtrip? Med envejsbilleje kan du afhente din lejebil ét sted og aflevere den et andet sted. Vil du kunne slappe helt af under rejsen? Du kan opgradere din dækning og sige farvel til yderligere gebyrer. Det er op til dig.