Budget Biludlejning - Biludlejning siden 1958

Om Budget Biludlejning

Budget Rent a Car blev etableret i 1958 af Morris Mirkin. Det første kontor blev åbnet i Los Angeles, Californien. Mirkins koncept var simpelt og rettet mod den produktbevidste og prisorienterede kunde.

På blot 2 år vandt Mirkins koncept indpas på det amerikanske marked, og Budget Rent a Car Corporation var en realitet. Et netværk af udlejningskontorer blev opbygget, og i dag tæller firmaet 24.500 ansatte, en gennemsnitlig flåde på 265.000 person- og lastbiler samt over 3.500 kontorer fordelt på over 120 lande.

I Danmark har Budget været repræsenteret siden 1976. Vi har skabt et udlejningskoncept, som garanterer vores kunder fordelagtige priser, en bred vifte af biler samt en kyndig og personlig service.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på et af vores kontorer.

Vi tilbyder

Budget Biludlejning Danmark bygger på serviceprincipper såsom tilgængelighed, lave priser, sikkerhed og fleksibilitet, hvilket også kendetegner vores virksomhedsprofil. Vores kunders ønsker står altid i centrum, og vi sætter en ære i personlig service og kompetent rådgivning.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores udlejningsstationer.

10% onlinerabat

Hos Budget Biludlejning får du altid mindst 10% rabat på vores standardpriser, når du bestiller og betaler din lejebil online.

Book en bil eller varevogn

  1. Afhentning

    Denmark

  2. Aflevering

  3. Søg

    • Hvis du er under 30 år bliver der tillagt et gebyr. Vi brug for din fødselsdato for at kunne vise dig egnede biler. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: