Biludlejning Alicante

Alicante er en smuk arkitekturisk by, hvor du kan opleve de gamle spanske kirker og bygninger blandet sammen med det nymoderne arkitektur. Lej en bil hos Budget Biludlejning og oplev den spanske natur, middelalderborgen Santa Barbara på den høje klippe Benacantill og museet MACA, hvor du kan se værker af bl.a. Picasso.

 

Her finder du os

Stationsinformation

Aeropuerto De Alicante
Alicante
03071

Tel: 902 109 808

Åbningstider

søndag:
08:00 - 23:45 Åbningstider:
mandag:
08:00 - 23:45 Åbningstider:
tirsdag:
08:00 - 23:45 Åbningstider:
onsdag:
08:00 - 23:45 Åbningstider:
torsdag:
08:00 - 23:45 Åbningstider:
fredag:
08:00 - 23:45 Åbningstider:
lørdag:
08:00 - 23:45 Åbningstider:

Andre stationer

Find Budget i Alicante


Læs mere om Alicante

Biludlejning Alicante

Holder du af skønne strande og massere af sol, er Alicante det oplagte feriemål. Her er der et stort udvalg af strande til enhver smag: der er både uberørte strande, surf egnede, klippefyldte strande og turistbefolkede strande. Er du tæt ved Playa de San Juan strand, bør du tage en tur forbi og opleve strande, som er kåret som Spaniens bedste. 

Alicante Lufthavn er et typisk startpunkt for mange, der rejser til Spanien. Med billig bileje kan du tage til steder som Benidorm, Denia eller Calpe.
Disse tre destinationer er meget populære bandt turister, og Benidorm ligger kun 45 kilometer nord øst for Alicante. Alle byer har noget særligt at byde på, og den spanske stemning er ikke til at tage fejl af – masser af sol, strand, spanske butikker og gode restauranter.
 

Benidorm er traditionelt kendt for sine skyskrabere, men glem ikke de smukke hvide sandstrande og deres festlige natteliv med i alt 30 diskoteker og 1000 restauranter. Midt i turistparadiset er der massevis af temaparker, som f.eks. Aqualandia - Spaniens største vandland. Derudover er Benidorm også beriget med bjerge og en skøn gammel bydel, der tager dig tilbage i historien.


Skal Benidorm være en endagstur, kan du om aften tage bilen tilbage til Alicante og besøge Alicante Port. Stedet er et hyggeligt område med massere af liv og gode restauranter, et oplagt sted at tage hen og nyde aftentimerne.
 

Book en bil eller varevogn

  1. Afhentning

    Denmark

  2. Aflevering

  3. Søg

    • Hvis du er under 30 år bliver der tillagt et gebyr. Vi brug for din fødselsdato for at kunne vise dig egnede biler. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: