Biludlejning Barcelona

Spanien Barcelona

Velkommen til Budget Biludlejning i Barcelona. Barcelona er Europas trendy by i Catalonien, der har det hele; smuk arkitektur, lækre sandstrande, sol og shoppestræder, catalansk gourmetkøkken, fodboldklubben FC Barcelona og meget mere.

Lej bil med Budget Biludlejning og kom hurtigt rundt til Barcelonas mange oplevelser og attraktioner. Kør ud og se Gaudis fantastiske arkitektoniske vidundere: La Sagrada Familia og Parc Güell – begge er de som taget ud af et eventyr. Eller tag bilen til bydelen og bjerget Montjuïc, hvor du finder det olympiske stadion fra 1992. Barcelona bugner af markeder, som har en lang historie foran sig. Europas måske bedste marked finder du midt på Ramblaen, som bugner af fristelser og lækkerier en masse.

 

Her finder du os

Stationsinformation

Bcn T1 & T2 Pick Up Dropoff
Barcelona
08820

Tel: 902 108 495

Åbningstider

søndag:
07:00 - 23:59 Åbningstider:
mandag:
07:00 - 23:59 Åbningstider:
tirsdag:
07:00 - 23:59 Åbningstider:
onsdag:
07:00 - 23:59 Åbningstider:
torsdag:
07:00 - 23:59 Åbningstider:
fredag:
07:00 - 23:59 Åbningstider:
lørdag:
07:00 - 23:59 Åbningstider:

Find Budget i Barcelona


Læs mere om Barcelona

Bilferie i Barcelona

Resten af Catalonien byder på uendelige muligheder. Book din udlejningsbil på forhånd, og tag lejebilen fra Barcelonas Lufthavn, så du nemt kan komme rundt i Catalonien på den mest komfortable måde. Tænd airconditionen, læn dig tilbage i sædet og indtag Barcelona på luksus-måden. Budgets Biludlejning Barcelona – for alle, der sætter pris på frihed og komfort.

Reserver online med Budget Biludlejning og spar rigtig mange penge. Det smarte online betalingssystem gør det muligt at bestille en udlejningsbil på alle timer af døgnet. Book din lejebil til Barcelona ved at indtaste bilgruppe, ønsket lejeperiode, afhentningssted og eventuelt ekstra udstyr. Vi sørger for, at bilen står køreklar til dig – rengjort og sikkerhedsgodkendt. Budget Biludlejning Barcelona – nemt og enkelt.

Book en bil eller varevogn

  1. Afhentning

    Denmark

  2. Aflevering

  3. Søg

    • Hvis du er under 30 år bliver der tillagt et gebyr. Vi brug for din fødselsdato for at kunne vise dig egnede biler. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: