Billeje Madrid

Spanien flagga

Går turen til Madrid, kan du se frem til seværdigheder og kunst i verdensklasse. Lej bil med Budget Biludlejning og kom hurtigt rundt til Madrids mange oplevelser og attraktioner. Besøg det verdensberømte museum, Prado-museet, eller Madrids gamle rigshospital, som har byttet kitlerne ud med moderne kunst af blandt andre Picasso.

Spanierne er vilde med fodbold. I Madrid er det naturligvis Real Madrid, som er favoritten. Om du er fan eller ej bør du opleve den euforiske stemning til en hjemmekamp på Estadio Santiago Berbanéu. Hvis du foretrækker at se fodboldkampe på tv, er det også værd at opleve barlivet i Madrid, som byder på ægte spansk stemning.

 

Her finder du os

Stationsinformation

Madrid Apt T1 & T4 Service
Madrid
28042

Tel: 902 200 162

Åbningstider

søndag:
07:00 - 22:30 Åbningstider:
mandag:
07:00 - 00:30 Åbningstider:
tirsdag:
07:00 - 00:30 Åbningstider:
onsdag:
07:00 - 00:30 Åbningstider:
torsdag:
07:00 - 00:30 Åbningstider:
fredag:
07:00 - 00:30 Åbningstider:
lørdag:
07:00 - 22:30 Åbningstider:

Find Budget i Madrid


Læs mere om Madrid

Bilferie i Madrid

Modetøj er mærkevarer er et must i Madrid. Tag en shoppetur på Calle Fuencarral og oplev trendy butikker med favorable priser. På Calle Serano, som er et besøg værd, ligger de dyrere og mere eksklusive butikker.

Madrid byder på uendelige muligheder. Book din udlejningsbil på forhånd, og tag lejebilen fra Madrids Lufthavn, så du nemt kan komme rundt på den mest komfortable måde. Tænd airconditionen, læn dig tilbage i sædet og indtag Madrid på luksus-måden. Budgets Biludlejning Madrid – for alle, der sætter pris på frihed og komfort.

Reserver online med Budget Biludlejning og spar rigtig mange penge. Det smarte online betalingssystem gør det muligt at bestille en udlejningsbil på alle timer af døgnet. Book din lejebil til Madrid ved at indtaste bilgruppe, ønsket lejeperiode, afhentningssted og eventuelt ekstra udstyr. Vi sørger for, at bilen står køreklar til dig – rengjort og sikkerhedsgodkendt.

Book en bil eller varevogn

  1. Afhentning

    Denmark

  2. Aflevering

  3. Søg

    • Hvis du er under 30 år bliver der tillagt et gebyr. Vi brug for din fødselsdato for at kunne vise dig egnede biler. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: