Biludlejning Los Angeles

Går turen til Los Angeles venter der et væld af oplevelser. Los Angeles er en perfekt mulighed for at leje den åbne sportsvogn, du altid har drømt om.
Imens du er ude og køre, kan du stoppe for at gå en tur ned af stjernerækken på Hollywood Boulevard eller køre en tur igennem det populære og meget velhavende kvarter Beverly Hills.

 

Her finder du os

Stationsinformation

Lax Los Angeles International Apt
Lax - Los Angeles
90045

Tel: 310-642-4500

Åbningstider

søndag:
00:00 - 23:59 Åbningstider:
mandag:
00:00 - 23:59 Åbningstider:
tirsdag:
00:00 - 23:59 Åbningstider:
onsdag:
00:00 - 23:59 Åbningstider:
torsdag:
00:00 - 23:59 Åbningstider:
fredag:
00:00 - 23:59 Åbningstider:
lørdag:
00:00 - 23:59 Åbningstider:

Find budget i Los Angeles


Læs mere om Los Angeles

Billeje Los Angeles

Har du altid drømt om at se kulisserne bag Hollywood filmene, kan du køre en tur i Universal Studios. Her kan du bruge hele dagen, og med din udlejningsbil fra Budget sparer du en masse tid.
Ønsker du også at bruge dagene på stranden, kan vi anbefale den ikoniske Venice Beach. Her er der en bred sandstrand og du kommer hurtigt til at føle, at du har været der før. Venice Beach er i mange amerikanske serier og film, og udover selve stranden er der en lang strandpromenade med massevis af restauranter, cafeer og butikker.
 

Los Angeles har noget for enhver smag, uanset hvad du ønsker. Vil du gerne opleve det sjove forlystelsesliv i Disneyland, eller bruge en dag på den hyggelige Santa Monica Pier og tage på romantisk tur i pariserhjulet, er helt op til dig.
Los Angeles er en stor by og med din udlejningsbil fra Budget, gør vi alt hvad vi kan for at du får den bil der passer dine ønsker og behov.
 

Book en bil eller varevogn

  1. Afhentning

    Denmark

  2. Aflevering

  3. Søg

    • Hvis du er under 30 år bliver der tillagt et gebyr. Vi brug for din fødselsdato for at kunne vise dig egnede biler. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: