Billeje USA

USA

USA er som skabt til bilferier med familien med det imponerede netværk af gode motorveje og landeveje. USA er vel for mange bilernes land, hvorfor du vil opleve, at det er meget nemmere at være på bilferie i USA end i mange europæiske lande. De gode forhold for din kør-selv ferie i Nordamerika skyldes ikke mindst, at der er god plads til bilerne på vejene, ved de mange turistattraktioner og på p-pladserne.

Budget tilbyder billeje fra mere end 1.000 stationer i USA, så dine muligheder er uendelige og naturoplevelserne er uden sammenligning. Så lev din drøm ud om en ægte coast-to-coast roadtrip i en ægte amerikansk 4x4 eller i en åben sportsvogn. Men du kan da også tage på en kortere rundtur med familien, kæresten eller vennerne i Florida, Californien eller i New York.

Budget Biludlejning USA

Vi anbefaler altid at du booker din udlejningsbil via Budget inden afrejse, så vil du altid få de bedste priser samt det største udvalg. Samtidig vil de fleste formalia være på plads, inden du flyver imod USA.

Hos Budget Biludlejning kan du nemt søge og bestille den lejebil, som du ønsker at køre på bilferie i USA. I vores søgemaskine kan du nemt bestille og sammenligne den lejebil i USA, som passer bedst til dit bilbehov. Du vælger selv, om det er prisen eller størrelsen på bilen, som er vigtigst, når du bestiller.

Book en bil eller varevogn

  1. Afhentning

    Denmark

  2. Aflevering

  3. Søg

    • Hvis du er under 30 år bliver der tillagt et gebyr. Vi brug for din fødselsdato for at kunne vise dig egnede biler. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: