Biludlejning Skagen

Velkommen til Budget Biludlejning i Skagen i toppen af Danmark. Skagen og omegn byder på masser af oplevelser og attraktioner, der nemt kan nås i en udlejningsbil.

Skagen er især kendt for sit særlige lys, der gav inspiration til de berømte Skagensmalere. Du kan se et udsnit af deres malerier på Skagens Museum.

 

Her finder du os

Stationsinformation

Ans Baghs Vej 6
Skagen
9990

Tel: +45 98941554

Åbningstider

søndag:
Lukket
mandag:
10:00 - 14:00 Åbningstider:
tirsdag:
10:00 - 14:00 Åbningstider:
onsdag:
10:00 - 14:00 Åbningstider:
torsdag:
10:00 - 14:00 Åbningstider:
fredag:
10:00 - 14:00 Åbningstider:
lørdag:
Lukket

Kontorer i nærheden

Find Budget i Skagen


Læs mere om Skagen

Billeje i Skagen

Velkommen til Budget Biludlejning i Skagen i toppen af Danmark. Skagen og omegn byder på masser af oplevelser og attraktioner, der nemt kan nås i en udlejningsbil. Skagen er især kendt for sit særlige lys, der gav inspiration til de berømte Skagensmalere. Du kan se et udsnit af deres malerier på Skagens Museum.

Eller tag lejebilen og kør helt op til Danmarks nordligste punkt, Grenen. Her slår Skagerrak og Kattegat bølgerne mod hinanden, og du har her mulighed for at stå med et ben i hvert hav. På vejen kan du også besøge Skagen Fyr. Fyret er Danmarks næsthøjeste, og fra toppen kan du nyde udsigten hen over Grenen og Skagen by.

Hvis du vender snuden syd for Skagen, kan du besøge f.eks. Råbjerg Mile, der er Danmarks største vandreklit. Et minde fra den store sandvandring i Nordjylland er det efterladte kirketårn fra den tilsandede Sct. Laurentii kirke, der ligger ca. 4 km sydvest for Skagen. Kirketårnet kan nemt besøges med udlejningsbilen.

Budget Biludlejning står klar med nye lejebiler i alle størrelser og et bredt udvalg af ekstraudstyr, så du er sikret en løsning, der passer præcist til dine behov.

Book en bil eller varevogn

  1. Afhentning

    Denmark

  2. Aflevering

  3. Søg

    • Hvis du er under 30 år bliver der tillagt et gebyr. Vi brug for din fødselsdato for at kunne vise dig egnede biler. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: