Billeje Frederikshavn

Velkommen til Budget Biludlejning i Frederikshavn. Her finder du altid et stort udvalg af moderne lejebiler lige fra personbiler, minibusser, varevogne og elbiler.

Med en lejebil fra Budget kan du trygt komme rundt til Frederikshavns mange oplevelser.

 

Her finder du os

Stationsinformation

Koktvedvej 27
Frederikshavn
9900

Tel: +45 98941554

Åbningstider

søndag:
Lukket
mandag:
08:30 - 15:30 Åbningstider:
tirsdag:
08:30 - 15:30 Åbningstider:
onsdag:
08:30 - 15:30 Åbningstider:
torsdag:
08:30 - 15:30 Åbningstider:
fredag:
08:30 - 15:30 Åbningstider:
lørdag:
10:00 - 12:00 Åbningstider:

Kontorer i nærheden

Find Budget i Frederikshavn


Læs mere om Frederikshavn

Billeje i Frederikshavn

Velkommen til Budget Biludlejning i Frederikshavn. Her finder du altid et stort udvalg af moderne lejebiler lige fra personbiler, minibusser, varevogne og elbiler. Med en lejebil fra Budget kan du trygt komme rundt til Frederikshavns mange oplevelser.

Frederikshavn er byen med oplevelsestilbud for enhver smag – året rundt. Er du til kunst og kultur kan du tage lejebilen til et af de hele to slotte, som er åbne for publikumsbesøg; Sæbygaard- og Voergaard Slot.

De to slotte er prægtige bygningsværker med interessante detaljer, som du helt sikkert vil forbløffes over. Kender du til Stygge Krumpen, som desuden boede på Voergaard Slot, så er der i Frederikshavn samlet en række unikke fortællinger om manden med den store personlighed, som er værd at køre efter.

Er der legebørn med på turen, er FunHouse eller Action House et besøg værd. Kør til FunHouse, der er et indendørs legeland på over 1500 m2, som er indrettet med aktiviteter for børn i alle aldre. Tag f.eks. udfordringen op på den 7 meter høje klatrevæg eller tag et spil på en af de mange morskabsmaskiner. Kører du til Action House kan du bl.a. prøve danmarks 3. største gokartbane, bowling, paintball og meget mere. Med en lejebil fra Budget er det kun fantasien, som sætter grænser for oplevelserne.

Book en bil eller varevogn

  1. Afhentning

    Denmark

  2. Aflevering

  3. Søg

    • Hvis du er under 30 år bliver der tillagt et gebyr. Vi brug for din fødselsdato for at kunne vise dig egnede biler. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: