Biludlejning Aalborg

Aalborg har ligget ved Limfjordens vande i mere end 1.000 år. Budget Biludlejning Aalborg tilbyder attraktiv billeje til en lav pris i regionens trafikale knudepunkt, hvor lufthavnen, Limfjordsbroen, Limfjordstunnellen, jernbanebroen, banegården og den pulserende busstation samler og fordeler trafikken.

 

Her finder du os

Stationsinformation

Aalborg Lufthavn
Aalborg
9400

Tel: +45 33 28 63 30

Åbningstider

søndag:
09:00 - 23:30 Åbningstider:
mandag:
08:00 - 23:30 Åbningstider:
tirsdag:
08:00 - 23:30 Åbningstider:
onsdag:
08:00 - 23:30 Åbningstider:
torsdag:
08:00 - 23:30 Åbningstider:
fredag:
08:00 - 23:30 Åbningstider:
lørdag:
09:00 - 14:00 Åbningstider:

Kontorer i nærheden

Find Budget i Aalborg


Læs mere om Aalborg

Billeje i Aalborg

Aalborg har ligget ved Limfjordens vande i mere end 1.000 år. Byen er i dag vokset helt sammen med Nørresundby, så de to byer fra hver deres side favner det unikke farvand, som skærer sig ind gennem Jyllands top.

Budget Biludlejning Aalborg tilbyder attraktiv billeje til en lav pris i regionens trafikale knudepunkt, hvor lufthavnen, Limfjordsbroen, Limfjordstunnellen, jernbanebroen, banegården og den pulserende busstation samler og fordeler trafikken.

Aalborg har en stærk industri med hæderkronede virksomheder som cementfabrikken Aalborg Portland, Siemens Wind Power og De Danske Spritfabrikker. Byen er også uddannelsescenter med velkonsoliderede institutioner som Aalborg Universitet, Nordjysk Musikkonservatorium og University College Nordjylland og mange flere.

Byens tusindårige historie fornægter sig ikke, og uden for byen på de stemningsfyldte bakkeskråninger ligger Lindholm Høje Vikingemuseum og Vikingegravplads. Du kan leje bil hos Budget i Aalborg og mærke historiens vingesus i de imponerende skibssætninger og sågar ane sporene efter vikingebondens sidste agerpløjning.
Det skorter heller ikke på moderne kulturelle indslag med Utzon Centeret og KUNSTEN Museum of Modern Art. Og Aalborg Zoo har siden 1935 været en hyggelig ramme om utallige udflugter for små og store.

Og så må vi ikke glemme Jomfru Ane Gade – 150 m fyldt med liv og glade dage. Eller måske nærmere nætter. Gaden byder på et væld af diskoteker og restauranter og er berømt for sit muntre natteliv og høje humør.

Med leje af bil hos Budget Aalborg kommer du hurtigt og billigt frem.

Book en bil eller varevogn

  1. Afhentning

    Denmark

  2. Aflevering

  3. Søg

    • Hvis du er under 30 år bliver der tillagt et gebyr. Vi brug for din fødselsdato for at kunne vise dig egnede biler. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: