Åbn for et magisk et magisk julelandskab

Julemarked

Oplev magien ved Europas bedste julemarkeder denne vinter

Det er tid til at pakke sammen, køre ud og komme i julehumør. Med Budget stationer spredt ud over hele Europa, så er vi klar til at sikre, at du får en magisk oplevelse når du skal besøge de magiske julemarkeder.

Jul i Tivoli

Jul i Tivoli er en magisk oplevelse for store og små. De mange tusinde nye julekugler, de glade nisser, Alpelandet, juleboderne, julemaden, knas og godter, samt de kørende forlystelser, gør den gamle have til et uimodståeligt julelandskab - et juleventyr af de ganske særlige.

Jul i Den Gamle By i Aarhus

Oplev julen som danskerne har fejret den i århundreder. Juleudstillinger for børn og vokse, historiske butikker og julemarked. Find gaver og nyd en stille stund med julemad, godter og varme drikke.

Jul på Skansen i Stockholm

Julen på Skansen er noget helt specielt. Besøg det gammeldags julemarked med tråde helt tilbage til 1903, mærk atmosfæren i de gamle huse og gårde, og se hvordan julen blev fejret i gamle dage. Hør kor og spillemænd synge julen ind. Kom i stemning i Stockholm og lad dig være en del af Jul på Skansen.

Jul på Bærums Verk i Norge

Under alle weekender i december, kan du komme i julestemning i Bærums Verk, med grød, musik og julesange af Bærums julekor.

Vil du have mere inspiration? Her er lidt flere af vores favoritter:

Tyskland
Schwiez
Østrig
Tjekkiet
England
Frankrig