Budget Travel Partner

Ønsker du at få rejsehjælp døgnet rundt, når du lejer en bil hos os?

Når du tilmelder dig Budget Travel Partner, får du hjælp og råd, når du ringer til os eller sender en email. Vores serviceorienterede medarbejdere er tilgængelige døgnet rundt, uanset din destination.

Hvad kan Budget Travel Partner gøre for mig?

Oversættelsesservice
Har du tidligere oplevet sprogkriminalitet på nogen af ​​dine rejser? Travel Partner forbinder dig med en oversættelsestjeneste over telefonen, der giver dig adgang til verbale oversættelser til eller fra en bred vifte af lokale og nationale sprog. Vores oversættere kan også tale direkte med den person, du forsøger at kommunikere med, når som helst på dagen for at sikre, at der ikke er misforståelser.

Hjælp med tabt ejendom
Har du mistet din bagage? Budget Travel Partner kan hjælpe dig med at rapportere og spore mistet bagage, komme i kontakt med dit flyselskab og give dig to opdateringer om dagen.

kan også hjælpe med:

  • Rapport om alle tabte og stjålne kredit-, bank- og betalingskort og derefter rådgive om bedste praksis.
  • Rapport om tab eller tyveri af mobiltelefoner og tabletter.
  • Give telefonnummer, adresse og åbningstider til nærmeste ambassade eller konsulat og bistå med at arrangere et erstatningspas.

Lokal telefonbog
Hvorfor bruge tid på at finde adresser eller kontaktoplysninger til lokale restauranter, hoteller, hospitaler eller museer? Vi tager hånd om alt det administrative arbejde for dig og giver dig mere tid på vejen.

Oplysninger om flyvetider i realtid
Du er på vej til lufthavnen og skal returnere din udlejningsbil ... ville det ikke være rart at vide, at du har tid til at slappe af i loungen eller shoppe i de toldfrie butikker, før du går ombord på flyet?

Jeg er interesseret. Hvordan får jeg tilgang til Budget Travel Partner?

Travel Partner er tilgængelig på deltagende udlejningsstationer rundt om i Europa. Du kan tilføje Budget Travel Partner til din online booking, når du bestiller på vores hjemmeside. Du kan tilføje Budget Travel Partner, når du tilføjer ekstraudstyr til din reservation (hvis det er en deltagende udlejningsstation).

Du kan også tilføje rejsepartner, når du ringer til os for at foretage en reservation eller personligt hos en deltagende udlejningsstation.