Kundeinformation om coronavirus

Sidst opdateret 30/11/20

I disse tider, hvor nyhederne domineres af coronavirus, ønsker vi at fortælle dig, at vi implementerer forbedrede protokoller, som skal hjælpe med at garantere din sikkerhed samt fleksibiliteten i dine lejereservationer.

Vores kunders og medarbejderes sikkerhed er af afgørende betydning for os, og vi følger nøje nyheder, information, rådgivning og vejledning fra WHO og de lokale myndigheder angående spredningen af coronavirus. Vores fokus er at sikre, at vi opfylder kundernes behov, samtidig med at vi gør vores del for at holde dig og vores medarbejdere sikre.

Er alle dine udlejningsstationer i Danmark åbne?

Som en del af den globale indsats for at hjælpe med at begrænse spredningen af Coronavirus, kan de seneste statslige restriktioner mv. have medført, at vi har lukket nogle af vores udlejningsstationer. Disse ændringer fremgår af vores bookingkanaler. I det usandsynlige tilfælde, at en udlejningsstation lukker mens du reserverer, vil du blive kontaktet og hjulpet af vores team.

Disse udlejningsstationer er åbent for tiden:

Hvordan skal jeg kontakte jer vedrørende en ny eller eksisterende reservation?

Som en del af de globale bestræbelser på at stoppe spredningen af coronavirus kan nye officielle tiltag have en indvirkning på vores muligheder for at besvare alle opkald til vores reservationscentre. Hvis du ønsker at foretage en reservation, kan du gøre det på denne hjemmeside eller gennem vores app.

Skulle du have brug for at annullere en reservation, afstår vi fra annulleringsgebyrer for reservationer, der påbegyndes inden den 15. december 2020. For at ændre eller annullere en eksisterende reservation kan du administrere din booking på denne hjemmeside.

For reservationer, der starter efter 15. december 2020 og afbestilles på eller efter denne dato, fortsætter vores fleksible politik som følger:

  • Gratis afbestilling/fuld refusion op til 24 timer før den dag, din reservation skulle begynde.
  • Hvis du afbestiller med mindre end 24 timers varsel, modtager du en fuld refusion minus det laveste af i) 1 dag af din reservationspris eller ii) et fast gebyr afhængigt af det land, du bestilte i (DKK 375, NOK 380, SEK 425, £ 40, € 50).
  • Der gives ingen refusion i tilfælde af udeblivelse.

Hele vores hold siger tak for din forståelse i disse usædvanlige tider.

Tager Budget yderligere forholdsregler for at hjælpe med at reducere spredningen af Coronavirus?

Vi følger nøje de råd, som WHO giver omkring vi kan kan bidrage til at reducere spredningen af COVID-19.

For at hjælpe med at beskytte vores medarbejdere og kunder opfordrer vi til regelmæssig håndvask og brug af hånddesinficeringsmidler, hvor det er muligt. Vi har også forbedret de, allerede grundige, rengøringsteknikker i vores køretøjer efter hver udlejning. Vi lægger særlig vægt på steder, folk berører, såsom rat, dørhåndtag og andre hårde overflader.

Vi opfordrer alle vores kunder til at holde sig opdaterede omkring den nyeste udvikling fra WHO og Sundhedstyrelsen.