Klar til noget endnu bedre

I disse tider, hvor nyhederne domineres af coronavirus, ønsker vi at fortælle dig, at vi implementerer forbedrede protokoller, som skal hjælpe med at garantere din sikkerhed samt fleksibiliteten i dine lejereservationer.

Vores kunders og medarbejderes sikkerhed er af afgørende betydning for os, og vi følger nøje nyheder, information, rådgivning og vejledning fra WHO og de lokale myndigheder angående spredningen af coronavirus. Vores fokus er at sikre, at vi opfylder kundernes behov, samtidig med at vi gør vores del for at holde dig og vores medarbejdere sikre.

Er alle dine udlejningsstationer i Danmark åbne?

Som en del af den globale indsats for at hjælpe med at begrænse spredningen af Coronavirus, kan de seneste statslige restriktioner mv. have medført, at vi har lukket nogle af vores udlejningsstationer. Disse ændringer fremgår af vores bookingkanaler. I det usandsynlige tilfælde, at en udlejningsstation lukker mens du reserverer, vil du blive kontaktet og hjulpet af vores team.

Kan jeg annullere en ny eller eksisterende reservation uden beregning?

Skulle du have brug for at annullere en reservation, afstår vi fra annulleringsgebyrer for reservationer.

Vores fleksible annulleringspolitik gælder som følger:

  • Gratis afbestilling/fuld refusion for reservationer foretaget med betaling online (forudbetaling) op til 48 timer før dagen, din leje skulle begynde.
  • Du kan afbestille reservationer foretaget med betal ved afhentning (betal senere) op til det tidspunkt, din leje skulle begynde
  • Hvis du afbestiller mindre end 48 timer før dagen, din leje skulle begynde, modtager du en fuld refusion minus det laveste af i) 2 dage af din reservation, eller ii) et fast gebyr afhængigt af det land, du reserverede i (485 DKK, 645 NOK, 693 SEK, 60 £, 65 €, 76 CHF).
  • Der gives ingen refusion i tilfælde af udeblivelse, og der kan opkræves et gebyr.

Tager Budget yderligere forholdsregler for at hjælpe med at reducere spredningen af Coronavirus?

Vi følger nøje de råd, som WHO giver omkring vi kan kan bidrage til at reducere spredningen af COVID-19.

For at hjælpe med at beskytte vores medarbejdere og kunder opfordrer vi til regelmæssig håndvask og brug af hånddesinficeringsmidler, hvor det er muligt. Vi har også forbedret de, allerede grundige, rengøringsteknikker i vores køretøjer efter hver udlejning. Vi lægger særlig vægt på steder, folk berører, såsom rat, dørhåndtag og andre hårde overflader.

Vi opfordrer alle vores kunder til at holde sig opdaterede omkring den nyeste udvikling fra WHO og Sundhedstyrelsen.