Billeje Canada

Oplev Canada med billig billeje hos Budget Biludlejning. Canada er verdens næststørste land og har utrolig meget at byde på. Det er et smukt land med en vild og ren natur. Og den perfekte destination til en bilferie.

Bilferie Canada

Du kan køre en tur ud til Canadas allerførste nationalpark Banff National Park, eller besøge den mest dyrerige park Jasper National Park. Der er en køretur på 230 kilometer mellem de to parker, men den er det hele værd. 

Lej en bil hos Budget Biludlejning og oplev Canada på en helt vidunderlig måde.
 

Læs mere om Canada

Budget Biludlejning Canada

Kunne du godt tænke dig at få lidt storby med i din ferie, er Vancouver værd at besøge. Det er stadig en naturrig by, men her kan du i den historiske bydel Gastown shoppe langs de smalle brostensgader med gaslamper og masser af cafeer og restauranter.
Vancouver har sin helt egen Chinatown, hvor du finder tosprogede gadeskilte og masser af kinesiske restauranter.

Det canadiske vejr kan blive en udfordring om vinteren, og specielt hvis du kører gennem bjergene. Vær sikker på, at bilen er forberedt på lave temperature, sne og glatte veje. I nogle bydele kan du finde veje, der er lukket på grund af vejret.

En af de mest fantastiske oplevelser du kan få i Øst Canada er Niagara Falls, som er en af de mest populære turistattraktioner, du finder. Canada har så meget at byde på, at du sagtens kan bruge flere uger på at besøge det fantastiske land. Hos Budget Biludlejning hjælper vi dig hele vejen, så du får den bil du ønsker.
 

Book en bil eller varevogn

  1. Afhentning

    Denmark

  2. Aflevering

  3. Søg

    • Hvis du er under 30 år bliver der tillagt et gebyr. Vi brug for din fødselsdato for at kunne vise dig egnede biler. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: