1. Afhentning

    Denmark

  2. Aflevering

  3. Søg

    • If you are under 30 or over 70, we need your date of birth in order to show you the most appropriate selection of vehicles. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH:

Billeje Nicaragua

Velkommen til Budget Biludlejning i Nicaragua. Landet byder på vidunderlig eksotisk natur, fantastiske bounty strande og masser af kultur.

Bilferie Nicaragua

Landet er ideelt for dig der nyder at bruge ferien aktiv i naturen, se på fantastiske dyrearter og fascinerende naturområder. Landet er kendt for at være et af de fredeligste lande i Mellemamerika og med sit rige dyreliv, smukke omgivelser og mange kulturskatte er Nicaragua en perfekt destination til din næste ferie.

Læs mere om Nicaragua

Budget Biludlejning Nicaragua

Med en udlejningsbil fra Budget giver vi dig god mulighed for at udforske det eksotiske land på egne præmisser, så du kan få de oplevelser du ønsker. Kør ind og besøg de charmerende landsbyer med den rolige og afslappede reggae stemning eller bad i det turkiksblå hav.

Med Budget Biludlejning vil du få en eventyrrejse ud over det sædvanlige, så lej din udlejningsbil i dag og så vil vi gøre alt for at du får lige den bil du ønsker.