Billeje Mexico

En rejse til Mexico ligger op til afslapning og er et ferieparadis ud over det sædvanlige. Landet er fyldt med skønne omgivelser, tropisk natur og massere af oplevelser. 

Bilferie Mexico

Med en udlejningsbil fra Budget kan du udforske hovedstaden Mexico City og se de historiske templer, ruiner og meget mere.
Mexico er et paradis for enhver der elsker sol og varme, og med din udlejningsbil kan du nemt og komfortabelt komme rundt og besøge alle de smukke strande som f.eks. den populære strand i Cancun.

Læs mere om Mexico

Budget Biludlejning Mexico

Ønsker du lidt mere aktivitet, har Mexico noget af det mest fantastiske liv under vandet - hvis du er heldig kan du ligge og svømme side om side med en havskildpadde.

Ønsker du derimod at opleve et af verdens 7 vidundere, kan du køre en tur ud til pyramiden Chichén Itza. Og med Budget Biludlejning før vi det let for dig at udforske det naturskønne land på egne præmisser, uanset om du er til shopping i Mexico City, historiske seværdigheder eller dejlige strande. Mexico har det hele! Udforsk havnebyerne og smag på Mexicos fantastiske og populære tacos, eller nyd en stærk kaffe på en af de lokale cafeer med udsigt over havet.

Book din udlejningsbil fra Budget i dag og gør dig klar til en eventyrlig ferie i det eksotiske klima.
 

Book en bil eller varevogn

  1. Afhentning

    Denmark

  2. Aflevering

  3. Søg

    • Hvis du er under 30 år bliver der tillagt et gebyr. Vi brug for din fødselsdato for at kunne vise dig egnede biler. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: