Billeje El Salvador

Velkommen til Budget Biludlejning i El Salvador.

Skal du på bilferie i El Salvador?
En udlejningsbil fra Budget Biludlejning er et godt valg, når du besøger den lille Mellemamerikanske Republik El Salvador. Her finder du fantastisk natur i form af flotte vulkaner og lavamarker.
 

Bilferie El Salvador

Med din lejebil fra Budget kan du køre ud og besøge den forbløffende krater sø Coatepeque, der er omringet af vulkantoppe og du kan komme helt tæt på. El Salvador er halvt så stort som Danmark, og har et befolkningstal på 6 millioner. Tager du ind til byen, er der kulørte huse og gæstfrie indbyggere. Trænger du til at slappe af efter en tur i skoven, kan du tage en tur på stranden eller nyde en omgang frokost på en af de skønne restauranter.

Læs mere om El Salvador

Budget Biludlejning El Salvador

Hovedstaden San Salvador er en historisk by, der er beriget med skøn arkitektur. Besøg f.eks. den nye nationale katedral, nationalmuseet eller den specielle Rosario kirke. Med din udlejningsbil kan du nemt og behageligt komme rundt i det lille land fyldt med oplevelser og dejlige badestrande.

Nyder du at være udenfor i en anderledes natur, fyldt med vulkaner og en fredfyldt stemning er El Salvador lige noget for dig. Landet rummer skønne indbyggere, pyramider, grønne frodige vulkaner og meget mere. Så lej en udlejningsbil i dag og kør dig klar til en spændende køretur i det lille men oplevelsesrige land.

Book en bil eller varevogn

  1. Afhentning

    Denmark

  2. Aflevering

  3. Søg

    • Hvis du er under 30 år bliver der tillagt et gebyr. Vi brug for din fødselsdato for at kunne vise dig egnede biler. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: