Billeje Costa Rica

Velkommen til Budget Biludlejning i Costa Rica.

Går turen til Costa Rica, vil du opleve forbløffende natur, skønne bountystande, gæstfrie indbyggere og en charmerende hovedstad.

Bilferie Costa Rica

Øen er ideel for naturelskere, dyreelskere og dig, der nyder at være aktiv. På trods af sin størrelse byder Costa Rica på nogle af de mest spændende dyrearter, gode vandremuligheder i smukke omgivelser og gode muligheder for at køre i de dramatiske bjerge.

Læs mere om Costa Rica

Budget Biludlejning Costa Rica

Med en udlejningsbil fra Budget giver vi dig god mulighed for at udforske den eksotiske ø på egne præmisser, så du kan få de oplevelser, du ønsker. Kør ind og besøg de charmerende landsbyer med reggae-stemning, bad i det turkiksblå hav eller udforsk de frodige regnskove og kom helt tæt på nogle af verdens mest sjældne dyrearter.

Costa Rican er meget kendt blandt backpackere pga. alle de muligheder, der er. Du kan både besøge La Fortuna, der er kendt for vulkanen, Volcán Arenal. Søger du lidt spænding, er der flere steder mulighed for water rafting.  Med Budget Biludlejning vil du få en eventyrrejse ud over det sædvanlige. Lej din udlejningsbil allerede i dag, så du kan få den bil, du ønsker. 

Book en bil eller varevogn

  1. Afhentning

    Denmark

  2. Aflevering

  3. Søg

    • Hvis du er under 30 år bliver der tillagt et gebyr. Vi brug for din fødselsdato for at kunne vise dig egnede biler. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: