Billeje Argentina

Image alt

Er du til naturkulturelle opleveler, er Argentina det oplagte feriemål for dig. Landet er fyldt med kulturelle traditioner som f.eks. den argentinske tango, der opstod sidst i 1800-tallet. 

Med en udlejningsbil fra Budget Biludlejning vil du kunne udforske det charmerende land, der har alt, hvad du kan forvente af en eventyrlig rejse.

Bilferie Argentina

Argentina byder på et af verdens største vandfald - Iguazu, smukke landskaber i form af søer, regnskove og et fantastisk dyreliv med bl.a. pingviner og sæler.

Landet er fyldt med stolte traditioner, og med Budget Biludlejning gør vi det let for dig at opleve dem.

Læs mere om Argentina

Budget Biludlejning Argentina

Tag til Mendoza, hvor er der mulighed for vinsmagning. Landet har i mange år eksportret vine og har kæmpe store områder med vinmarker. Vil du krydre din vinsmagning lidt, kan du med god grund smage på deres argentinske bøffer.

Kør med din udlejningsbil ud og besøg La Boca museet i hovedstaden Buenos Aires, eller få en naturoplevelse ud over det sædvanlige ved at besøge Los Glaciares gletsjeren.

Hos Budget gør vi det let for dig at komme helt tæt på de argentinske oplevelser og få en begivenhedsrig ferie du sent vil glemme.