Billeje Israel

Velkommen til Budget Biludlejning i et land fyldt af historie, nemlig Israel.

Selvom Israel kun er halvt så stor som Danmark, er landet beriget med smukt natur og en lang bjergkæde der falder ved Jordan dalen.
 

Bilferie Israel

Med billeje fra Budget sikre vi dig en smart og passende bil, til dine eventyr i Israel. Kør f.eks. gennem byen Nazaret som ikke kun er et af de vigtigste steder for Kristendommen, men også en af de rigeste byer i Israel. 

Læs mere om Israel

Budget Biludlejning Israel

I Israel er oplevelserne uendelige og med din udlejningsbil fra Budget kan du nå det hele. Du kan opleve alt fra ruinbyen Qumran som byder på en masse historie, eller besøge hovedstaden Jerusalem. Jerusalem er et populært feriemål på grund af livet under vandet, som er et rent dykkerparadis. Byen har byen de historiske begivenheder tilbage fra Jesus Kristus, for ikke at sige en charmerende by med masser af stemning. 

Selvom Israel er et historisk land er der også en masse lækre restauranter, smukke strande og dejligt Middelhavs klima. Med din lejebil fra Budget er der plads til det hele, så du kan bruge nogle af dagene på de fantastiske strande.
Hos Budget Biludlejning gør vi alt for at gøre det let for dig at nyde ferien i Israel på bedste vis.
 

Book en bil eller varevogn

  1. Afhentning

    Denmark

  2. Aflevering

  3. Søg

    • Hvis du er under 30 år bliver der tillagt et gebyr. Vi brug for din fødselsdato for at kunne vise dig egnede biler. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: