Billeje Egypten

Går turen til Egypten står vi hos Budget Biludlejning klar til at hjælpe dig med at finde den bil, du ønsker.  Med en bil fra Budget kan du udforske det varme land, der gemmer på nogle af verdens ældste kulturskatte - store smukke templer, mørke grave og fascinerende pyramider.

Bilferie Egypten

Rejsen til Egypten behøver ikke kun at være en kulturel oplevelse, da landet byder på meget mere. Besøg de lækre strande og shop i butikkerne i det varme vejr.

Vil du også bruge ferien på at slappe af ved stranden er Egypten et godt valg. Besøg bl.a. turistattraktionen Det Røde Hav, eller nogle af de skønne strande med de fantastiske dykkermuligheder.

Læs mere om Egypten

Budget Biludlejning Egypten

Med billeje fra Budget gør vi det muligt for dig at nå alle de spændende oplevelser, du kan finde i Egypten. I El Gouna kan du komme på ørkenture, ride på kameler og bruge hele dagen i de egyptiske shoppingscentre.

Tæt ved Nilen finder du hovedstaden Kairo, som har et forbløffende levn fra det gamle Egypten. Kairo har imponerende pyramider, templer, moskéer og meget mere.
I det moderne Egypten, finder du massevis af shoppingscentre, festlige diskoteker og de populære vandpibecafeer, der bliver nydt godt af fra både fra lokale og turister.

Egypten er et oplagt valg for dig, som nyder afslapning ved stranden, vil på eventyr i skønne omgivelser og er glad for et varm klima.

Book en bil eller varevogn

  1. Afhentning

    Denmark

  2. Aflevering

  3. Søg

    • Hvis du er under 30 år bliver der tillagt et gebyr. Vi brug for din fødselsdato for at kunne vise dig egnede biler. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: