Billeje Bahrain

Image alt

Velkommen til Bahrain, den arabiske stat der ligger i Den Persiske Bugt. Selvom landet ikke er særlig stort består Bahrain af 36 øer, der alle venter på at blive udforsket med din udlejningsbil fra Budget.

Bilferie Bahrain

Med en bil fra Budget kan du frit udforske de mange øer, der alle er forbundet med broer. Bahrain byder på masser af sol og varme.

Modsat andre arabiske stater, skiller Bahrain sig ud, fordi indbyggerene er mere frie til at gøre, hvad de vil og gå klædt derefter. Dette vil du også komme til at se i hovedstaden Manama, der er omringet af camouflerede højhuse på grund af sandfarven og halvfærdige byggeprojekter.

Læs mere om Bahrain

Budget Biludlejning Bahrain

Lej en bil fra Budget Biludlejning og oplev de seværdigheder Bahrain tilbyder. Besøg Bahrains Nationalmuseum, Den Store Moske, besøg det imponerende Bahrain Fort, der er udgravet af en dansker og franskmand eller kør til Livets Træ der står helt alene en times kørsel fra Manama.

Da fredage er muslimernes hellige dag, giver det god mulighed for at bevæge sig ud i gaderne, der har en masse restauranter og barer med god stemning. Om fredagen sker der en masse for muslimerne, udover helligdagen og deres fredagsbøn mødes de til brunch. At tage til muslimsk brunch er en oplevelse for sig selv, og et kæmpe madorgie, der gør dig en oplevelse rigere.

Tager du til Bahrain, er der lagt op til den helt store afslapningsferie, og med en lejebil fra Budget gør vi det lettere for dig til få den behagelige ferie, du ønsker.
 

Book en bil eller varevogn

  1. Afhentning

    Denmark

  2. Aflevering

  3. Søg

    • Hvis du er under 30 år bliver der tillagt et gebyr. Vi brug for din fødselsdato for at kunne vise dig egnede biler. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: