Billeje Stockholm

Södertälje

Stockholm byder på sjove og spændende oplevelser for hele familien, vennerne eller kærestepar, som ønsker en hyggelig og romantisk storbyferie. Bestil billeje til Stockholm og kom nemt og komfortabelt rundt i den smukke by. Besøg kongeslottet, det velbevarede middelaldercentrum Gamla Stan eller nationalklenodiet Vasaskibet.

En tur til Stockholm indebærer naturligvis også en shoppingtur i de mange spændende butikker, hvor den svenske kurs gør det hele lidt sjovere. Med Budget Biludlejning Stockholm kommer I nemt rundt til de allerbedste shoppingsteder i byen, og det er dejligt praktisk at have et bagagerum at lægge alle indkøbene i, så hænderne bliver frie til at købe endnu mere.

 

Her finder du os

Stationsinformation

Stockholm Arlanda Airport
Stockholm
19060

Tel: +46 104948010

Åbningstider

søndag:
07:00 - 23:00 Åbningstider:
mandag:
06:00 - 23:00 Åbningstider:
tirsdag:
06:00 - 23:00 Åbningstider:
onsdag:
06:00 - 23:00 Åbningstider:
torsdag:
06:00 - 23:00 Åbningstider:
fredag:
06:00 - 23:00 Åbningstider:
lørdag:
07:00 - 21:00 Åbningstider:

Find Budget i Stockholm


Læs mere om Stockholm

Bilferie i Stockholm

Med Budgets Billeje Stockholm har du også mulighed for at køre udenfor byen og nyde en dejlig skærgårdstur. Parker bilen og tag på en afslappende bådtur mellem de mange små øer for at opleve den stockholmske skærgård helt tæt på.

Når turen er slut, kommer I nemt og hurtigt tilbage til byen, hvor I kan nyde en middag på et af de mange gode spisesteder, hvor der serveres alt fra italienske pizzaer til frisk fisk og eksklusiv Michelin mad.

Reserver lejebil til Stockholm hjemmefra, så står bilen klar til dig, når du ankommer. Vi sørger for alt det praktiske, så det eneste du skal overveje er, hvor turen skal starte. Gå ind under reservation og udfyld bestillingsformularen med biltype, afhentningssted og lejeperiode.

Så snart du har godkendt aftalen, vil du modtage en kvittering i din indbakke, som er lige til at printe ud og tage med. Med Budget Stockholm er det nemmere end nogensinde at reservere en udlejningsbil. Bestillingssystemet er tilgængeligt alle døgnets 24 timer, så du kan bestille præcis, når det passer dig.

Book en bil eller varevogn

  1. Afhentning

    Denmark

  2. Aflevering

  3. Søg

    • Hvis du er under 30 år bliver der tillagt et gebyr. Vi brug for din fødselsdato for at kunne vise dig egnede biler. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: