Billeje London

UK London

Velkommen til London, en livlig, pulserende og farverig storby med et væld af tilbud til både store og små. Med sin enorme mangfoldighed egner London sig til alle typer af rejser, hvad enten du vil på hyggelig familierejse med sjov for børnene, romantisk weekendtur for to, festlig kør-selv-ferie med vennerne eller noget helt fjerde.

Med Budget Biludlejning London kommer du nemt og komfortabelt rundt i storbyen til netop de seværdigheder, du helst vil se.

 

Her finder du os

Stationsinformation

Central Heathrow Location
London
TW6 2QA

Tel: 03445444600

Åbningstider

søndag:
05:00 - 23:59 Åbningstider:
mandag:
05:00 - 23:59 Åbningstider:
tirsdag:
05:00 - 23:59 Åbningstider:
onsdag:
05:00 - 23:59 Åbningstider:
torsdag:
05:00 - 23:59 Åbningstider:
fredag:
05:00 - 23:59 Åbningstider:
lørdag:
05:00 - 23:59 Åbningstider:

Find Budget i London


Læs mere om London

Bilferie i London

Oplev Madame Tussauds med sjove og livagtige voksfigurer af berømtheder. Besøg The Tower of London eller St. Paul's Cathedral. Tag en tur til Trafalgar Square eller British museum. En tur til London indebærer naturligvis også nogle gode shoppeture på de mange spændende og eksklusive shoppegader.

Shopping i London er en oplevelse for sig, og med en udlejningsbil i London er der ingen grænser for, hvad du kan købe. Alle vores biler har praktiske og rummelige bagagerum med plads til alle dine indkøb, så du slipper for at skulle slæbe rundt på dem. Reserver lejebil hos Budget og få en shoppetur i særklasse.

Du har også mulighed for at køre lidt udenfor byen og opleve de mange naturskønne områder i udkanten af London. Budget i London giver dig fuld frihed til at sammensætte din rejse efter dine helt personlige præferencer.

Det er nemt at bestille billeje i London. Du kan klare det hele direkte fra din egen computer – på alle tider af døgnet. Indtast blot dine ønsker for lejeperiode, afhentningssted og biltype. Betal online og print kvitteringen ud. Nu er du klar til at afhente din flotte, velholdte, grundigt eftersete og rengjorte udlejningsbil på vores kontor i London. Gå allerede nu ind og bestil billeje i London – og glæd dig til en ferie ud over det sædvanlige.

Book en bil eller varevogn

  1. Afhentning

    Denmark

  2. Aflevering

  3. Søg

    • Hvis du er under 30 år bliver der tillagt et gebyr. Vi brug for din fødselsdato for at kunne vise dig egnede biler. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: