Billeje Malaga

Hvis turen går til Malaga kan du se frem til en smuk historisk by der har det hele. Malaga er beriget med massevis af lange sandstrande, markeder, smukke kirker, Picasso museet og ikke mindst et hav af forskellige restauranter.

Bilferie Malaga

For at opleve en rigtig spansk stemning er deres tapas værd at smage, da det er en andalusisk tradition og en skøn og billig måde at smage på nogle af deres lokale fødevarer på.
Malaga er en populær destination for danskere, grundet deres mange oplevelser og attraktioner. Kør ud og oplev en af de største samlinger af verdensklasse golfbaner eller besøg en af verdens smukkeste parker, Malagas botaniske have Jardin Botanico Conception.
 

 

Her finder du os

Stationsinformation

Budget Aeropuerto De Malaga
Malaga
29004

Tel: 902 109 384

Åbningstider

søndag:
07:30 - 23:45 Åbningstider:
mandag:
07:30 - 23:45 Åbningstider:
tirsdag:
07:30 - 23:45 Åbningstider:
onsdag:
07:30 - 23:45 Åbningstider:
torsdag:
07:30 - 23:45 Åbningstider:
fredag:
07:30 - 23:45 Åbningstider:
lørdag:
07:30 - 23:45 Åbningstider:

Find Budget i Malaga


Læs mere om Malaga

Billeje i Malaga

Lej en bil hos Budget Biludlejning og besøg nogle af Malagas mange strande, herunder La Caleta der strækker sig over 1 km og samtidig yderst populær blandt de lokale. Eller den smukke kunstigt anlagte strand Playa de la Malagueta hvor der kun få hundrede meter væk er skønne strandbarer, restauranter og legeplaser – alt sammen i gå afstand til centrum.

Resten af Andalusien byder blandt andet på en af Andalusiens smukkeste hvide by Ronda, der er højtbeliggende i bjergområdet Serrania De Ronda. Den dramatiske beliggenhed gør at de hvide huse hænger ude på kanten af klipperne, og efter besøget i Ronda kan du roligt forsætte igennem resten af Andalusien og opleve de fantastiske olivenmarker og høje bjergtoppe. 

Book en bil eller varevogn

  1. Afhentning

    Denmark

  2. Aflevering

  3. Søg

    • Hvis du er under 30 år bliver der tillagt et gebyr. Vi brug for din fødselsdato for at kunne vise dig egnede biler. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: