Billeje Slovakiet

Tag på bilferie i Slovakiet og oplev et af de smukkeste lande i Europa. Slovakiet har den mest fantastiske uspolerede natur, der er fyldt med høje bjerge som f.eks. Tatrabjergene, hvor du finder billedskønne bjergscenerier med et rigt dyreliv af bjørne og ulve.

Bilferie Slovakiet

Lej en bil med Budget Biludlejning og kør rundt til landets mange naturseværdigheder med imponerende kløfter, vilde skove og hundredvis af søer.  Udover at du i Slovakiet er omringet af natur, er der også masser af vandlande, restauranter og kurbade med varme kilder.

Læs mere om Slovakiet

Budget Biludlejning Slovakiet

Med en bil fra Budget Biludlejning gør vi det let for dig at opleve alle de spændende seværdigheder du skal nå, eller bruge bilen til at gøre ferien en del lettere for dig så du kan slappe af.
Er du mere til vilde oplevelser og vil du bruge din ferie på at være aktiv? Slovakiet har en masse muligheder for dig der vil på eventyr. Tag på vandring, bjergstigning, river rafting, sejllads og meget mere.
 

En af Europas ældste hovedstader er at finde i Slovakiet, som samtidig også er en af de mindste. Byen har mange smukke bygninger, som det gamle rådhus der er fra 1300-tallet og i dag er et museum, Mirbachpalæet der har fantastisk smuk arkitektur og meget mere. 
Med din lejebil fra Budget er det kun fantasien der sætter grænser, tag på flodtur i Donau floden og oplev Bratislava udefra, eller brug ferien på at slappe af i det forbløffende land.
 

Book en bil eller varevogn

  1. Afhentning

    Denmark

  2. Aflevering

  3. Søg

    • Hvis du er under 30 år bliver der tillagt et gebyr. Vi brug for din fødselsdato for at kunne vise dig egnede biler. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: