Billeje Geneve

Schweiz

Velkommen til Geneve, en sprudlende, multikulturel by, kendt for sine mange topmøder og konferencer. Geneve ligger i den fransktalende del af Schweiz og er kendetegnet ved dyre designerbutikker, gourmet-restauranter, luksusbåde og eksklusive biler. Her er altid noget at se, og med Budgets Biludlejning Geneve, er du sikker på at komme nemt og sikkert omkring og opleve den farverige by med over 30 % udlændinge blandt indbyggerne.

Geneve har et mildt og behageligt klima hele året. Rejser du om sommeren, kan du forvente en gennemsnitstemperatur på omkring 25 grader. Sammenlignet med resten af Schweiz falder der heller ikke så meget regn i Geneve. Med det milde og tørre klima er det en udsøgt fornøjelse at tage på biltur rundt i Geneve.

 

Her finder du os

Stationsinformation

Genf Airport
Genf
1215

Tel: +41 22 929 0330

Åbningstider

søndag:
06:45 - 23:30 Åbningstider:
mandag:
06:45 - 23:30 Åbningstider:
tirsdag:
06:45 - 23:30 Åbningstider:
onsdag:
06:45 - 23:30 Åbningstider:
torsdag:
06:45 - 23:30 Åbningstider:
fredag:
06:45 - 23:30 Åbningstider:
lørdag:
06:45 - 23:30 Åbningstider:

Find Budget i Geneve


Læs mere om Geneve

Bilferie i Geneve

Tag på en fascinerende køretur til Genevesøen, som er den største sø i alpeområdet og oplev det berømte springvand Jet d'Eau, hvis vandstråle kan nå en højde på hele 145 meter. Prøv den sjove sporvognsrestaurant, som kombinerer god mad med spændende sightseeing eller besøg FN's europæiske hovedsæde, som har en smuk tilhørende park, som egner sig perfekt til et lille hvil. Med Budgets Biludlejning Geneve kan du planlægge køreturen helt, som du ønsker og få mest muligt ud af dit ophold i den verdensberømte storby.

Kom nemt og hurtigt omkring i Geneve med en udlejningsbil fra Budget. Vi tilbyder biludlejning i Geneve til stærke, konkurrencedygtige priser og gode vilkår. Uanset om du skal på forretningsrejse eller ferie, har vi den helt rigtige bil til formålet. Budget Biludlejning giver dig valgmulighed mellem en lang række solide og velholdte udlejningsbiler fra rummelige familiebiler til præsentable erhvervsbiler og små praktiske bybiler. Bestil biludlejning i Geneve hos Budget og få god kvalitet til prisen.

Book en bil eller varevogn

  1. Afhentning

    Denmark

  2. Aflevering

  3. Søg

    • Hvis du er under 30 år bliver der tillagt et gebyr. Vi brug for din fødselsdato for at kunne vise dig egnede biler. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: