Billeje Nordirland

Har du brug for at koble af i rolige og smukke omgivelser? Så er Nordirland landet for dig.

Bilferie Nordirland

Med Budget Biludlejning kan du nemt og hurtigt udforske det smukke land, få store naturoplevelser i nationalparken Killarney, gå en tur igennem The Dark Hedges eller besøge Ailwee grotten og se de dramatiske kalksten, der er formet af vind og vejr med en forbløffende udsigt over Galway bugten.

Læs mere om Nordirland

Budget Biludlejning Nordirland

Nordirland har mange naturoplevelser at byde på, og med en bil fra Budget kan du køre lige derhen, hvor du ønsker. Hvad enten du vil besøge den berømte bro Carrick-a-Rede, eller bare køre en tur gennem de charmerende og farverige landsbyer, har vi bilen til dig.

Selvom Nordirland byder på en masse natur, er det ikke det eneste, de er kendte for. Den irske whisky er noget irerne er meget stolte af. Hvis du har mod på det, så besøg en af de lokale pubber og smag på en del af Irland.

Et land med masser af historie, smukke landskaber og verdenskendte seværdigheder er bare en lille del af, hvad Nordirland har at byde på. Med en udlejningsbil fra Budget gør vi det lettere for dig at nyde en ferie med masser af oplevelser.

Book en bil eller varevogn

  1. Afhentning

    Denmark

  2. Aflevering

  3. Søg

    • Hvis du er under 30 år bliver der tillagt et gebyr. Vi brug for din fødselsdato for at kunne vise dig egnede biler. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: