Biludlejning Malta

Leder du efter det perfekte sted til en bilferie, hvor solen står højt på himlen.? Malta er en sydeuropæisk østat i Middelhavet med et fantastisk klima året rundt.

Bilferie Malta

På Malta kan du se frem til en rigtig afslapningsferie, der passer til den afslappede atmosfære, de lokale er kendt for at have.

Vil du bruge hele dagen på stranden ligger den største strand Golden Bay kun en køretur væk. Eller sejl ud til den smukkeste blå lagune på Gozo og nyd en svømmetur i det blå vand.

Læs mere om Malta

Budget Biludlejning Malta

Lej en bil hos Budget Biludlejning og udforsk den pragtfulde Middelhavsø i dit helt eget tempo. Besøg strandende i Mallieha Bay, tag på slentretur i hovedstaden Valetta og se den spændende arkitektur eller besøg middelalderbyen Mdina med de labyrintiske gader og smukke palæer.

Vil du smage på Maltas nationalret er det kaningryde serveret med pommes frites. På en af de mange lokale restauranter, kan du også smage på deres Pastizzi, som er en butterdejspakke med ricottaost eller ærtemos.

Med Budget Biludlejning sikrer vi dig nem og hurtig billeje, så du kan slappe af på Malta og tage tingene i dit eget tempo.

Book en bil eller varevogn

  1. Afhentning

    Denmark

  2. Aflevering

  3. Søg

    • Hvis du er under 30 år bliver der tillagt et gebyr. Vi brug for din fødselsdato for at kunne vise dig egnede biler. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: