1. Afhentning

    Denmark

  2. Aflevering

  3. Søg

    • If you are under 30 or over 70, we need your date of birth in order to show you the most appropriate selection of vehicles. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH:

Billeje Luxembourg

Velkommen til det pragtfulde og smukke Luxembourg. Her er der fantastiske naturområder og med en bil fra Budget Biludlejning kan du nemt og hurtigt komme rundt og se, hvad Luxembourg har at byde på.

Bilferie Luxembourg

På trods af en størrelse sammenlignet med Fyn, er der masser af eventyrlige skove, klipper og middelalderslotte at finde. Er du til vandreture i forbløffende omgivelser eller arkitektur fra 1600-tallet, er Luxembourg lige noget for dig.

Læs mere om Luxembourg

Budget Biludlejning Luxembourg

Lej en bil hos Budget Biludlejning og udforsk Luxembourgs natur med dybe kløfter, der strækker sig gennem byen. Nyd den charmerende plads Place d'Armes placeret i byens centrum eller kør ud og besøg det eventyrlige slot på en klippetop i Vianden.

Er du interesseret i historie og masser af oplevelser, er Luxembourg perfekt for dig. Kør med din udlejningsbil fra Budget ud og oplev naturparken Mullerthal Trail eller kør igennem de små hyggelige landsbyer.

Luxembourg har masser at byde på og med en bil fra Budget, kan du nå at se det hele! Lej din bil i dag, og glæd dig til et smukt eventyr i fantastiske omgivelser.