Billeje Kroatien

Velkommen til Budget Biludlejning i Kroatien.

Skal du på bilferie? Uanset om du skal på sommerferie eller weekendtur, er Kroatien perfekt til billeje. Landet byder på smuk natur og noget af det reneste badevand i Europa.
 

Bilferie Kroatien

I Kroatien er der dejligt vejr året rundt. Med din udlejningsbil fra Budget kan du nyde alle kanter af Kroatien. Der er masser at opleve og skønne sandstrande at vælge imellem, når det bliver lidt for varmt.

Læs mere om Kroatien

Budget Biludlejning Kroatien

Du kan let og overskueligt komme rundt i Kroatien med en udlejningsbil fra Budget, besøg Krka Nationalpark og se fantastiske vandfald, smukke søer og farverige fuglearter. Tag på shopping i Dubrovnik eller brug dagen på stranden i Dalmatien. Melder sulten sig, kan du overalt få et stort udvalg af friske fisk og skaldyr – gå ikke glip af muligheden for at smage på deres lokale øl eller vine.

Den verdenskendte serie Games of Thrones er blandt andet filmet i Dubrovnik. De storslåede bymur i Dubrovnik fungerer som Westeros’ hovedstad – King’s Landing. Magtkampe og politiske intriger udspiller sig i den pulserende hovedstad, som i Games of Thrones synes fjern fra den gamle og tilbagelænede havneby Qarth. I virkelighedens verden er scenerne med Qarth optaget på øen Lokrum, der kun ligger 600 meter fra Dubrovnik.

Oplev den kendte kyststrækning eller de små fæstningslandsbyer beriget med smuk natur og et rigt dyreliv. Kroatien er rig på historie, og kan prale af sine turkisblå strande, arkitektur og charme. Den perfekte destination året rundt og du vil få en skøn ferieoplevelse, du sent vil glemme.

Book en bil eller varevogn

  1. Afhentning

    Denmark

  2. Aflevering

  3. Søg

    • Hvis du er under 30 år bliver der tillagt et gebyr. Vi brug for din fødselsdato for at kunne vise dig egnede biler. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: