Biludlejning Rom

Italien Rom

Alle veje fører til Rom - og med Budget Biludlejning i Rom, fører alle veje også gennem Rom og langt ud til byens smukke forstæder og naturskønne områder. Rom har noget for enhver smag: Spændende shopping muligheder, hyggelige restauranter, kulturelle seværdigheder og masser af underholdning.

Med Budget kommer du nemt rundt til de mange flotte historiske bygninger og monumenter, som vidner om det antikke Roms storhedstid.

 

Her finder du os

Stationsinformation

Roma Ciampino Airport
Roma
00040

Tel: +39 06 79340195

Åbningstider

søndag:
08:00 - 16:00 Åbningstider:
mandag:
08:00 - 16:00 Åbningstider:
tirsdag:
08:00 - 16:00 Åbningstider:
onsdag:
08:00 - 16:00 Åbningstider:
torsdag:
08:00 - 16:00 Åbningstider:
fredag:
08:00 - 16:00 Åbningstider:
lørdag:
08:00 - 16:00 Åbningstider:

Find Budget i Rom


Læs mere om Rom

Bilferie i Rom

Tag turen til de populære indkøbsgader Via Condotti og Via Frattina og nyd en lækker italiensk frokost eller espresso. Med en udlejningsbil i Rom kommer du hurtigt og komfortabelt fra A-B og får set mest muligt af byen, mens du er der. Efter en lang, varm dag i byen, er det skønt at sætte sig ind i en dejlig, afkølet bil og køre ud til kysten og blive svalet ned eller direkte hjem til hotellets pool. Budget Biludlejning Rom – gør rejsen lidt sjovere.

Det er både nemt, hurtigt og billigt at bestille biludlejning i Rom gennem Budget. Med blot få klik kan du reservere og betale for din udlejningsbil online. Gå ind under reservation og udfyld bestillingsformularen med dine ønsker med hensyn til biltype, lejeperide, afhentningssted og eventuelt ekstra udstyr. Så snart du har godkendt bestillingen, modtager du en kvittering på aftalen, som er lige til at printe ud.

Med Budget har du således mulighed for at reservere en udlejningsbil på alle tider af døgnet til stærke, konkurrencedygtige priser. Bestil allerede i dag – så sørger vi for, at din bil står klar og venter på dig. Budgets Biludlejning Rom – nemmere bliver det ikke.

Book en bil eller varevogn

  1. Afhentning

    Denmark

  2. Aflevering

  3. Søg

    • Hvis du er under 30 år bliver der tillagt et gebyr. Vi brug for din fødselsdato for at kunne vise dig egnede biler. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: