Biludlejning Milano

Italien Milano

Milano ligger idyllisk placeret i det rige Norditalien og rummer et væld af oplevelser og skønne naturområder. Med Budget kommer du nemt omkring i Milano og omegn, så du når at opleve mest muligt af den skønne italienske by. Milano er hjemsted for den verdensberømte opera La Scala og fodboldklubben Milan. Det er også her, du kan opleve den store, gotiske domkirke ved Piazza Duomo, Santa Maria delle Grazie klosteret med det verdensberømte værk Den Sidste Nadver, et livligt natteliv og meget, meget mere.

Budget Biludlejning i Milano bringer dig komfortabelt og hurtigt fra A-B, så du slipper for ventetid og besvær. Milano ligger tæt på Alperne, så med en udlejningsbil i Milano, har du endvidere en enestående mulighed for at kombinere storbyferien med en køretur til et af de mange smukke steder i Alperne.

 

Her finder du os

Stationsinformation

Milan Malpensa Apt Terminal 1
Milano
21010

Tel: 39025858481

Åbningstider

søndag:
07:30 - 23:59 Åbningstider:
mandag:
07:30 - 23:59 Åbningstider:
tirsdag:
07:30 - 23:59 Åbningstider:
onsdag:
07:30 - 23:59 Åbningstider:
torsdag:
07:30 - 23:59 Åbningstider:
fredag:
07:30 - 23:59 Åbningstider:
lørdag:
07:30 - 23:59 Åbningstider:

Find Budget i Milano


Læs mere om Milano

Budget Biludlejning Milano

Budget i Milano råder over en omfattende bilflåde med køretøjer til ethvert ønske og behov. Hvad enten du skal på ferie eller forretningsrejse, har vi den perfekte bil til formålet. For overskuelighedens skyld har vi inddelt vores mange køretøjer i bilgrupper, så du nemt kan få overblik.

Med Budget er du altid sikret en udlejningsbil af højeste kvalitet. Alle køretøjer bliver nøje efterset af professionelle fagfolk inden hvert lejemål, så du er sikker på, at sikkerheden er i top. Vi har på forhånd sørget for alt det praktiske såsom forsikringer og serviceeftersyn, så det eneste du skal tænke på er at nyde turen. Budget Biludlejning i Milano – Italiens bedste udlejningsbiler.

Book en bil eller varevogn

  1. Afhentning

    Denmark

  2. Aflevering

  3. Søg

    • Hvis du er under 30 år bliver der tillagt et gebyr. Vi brug for din fødselsdato for at kunne vise dig egnede biler. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: