Billeje Bulgarien

Skal du til den populære feriedestination Bulgarien? Med Budget Biludlejning får du en komfortabel bil, der giver dig muligheden for at udforske landet på dine egne præmisser.

Bilferie Bulgarien

Bulgarien har kilometervis af dejlige sandstrande, smuk natur og masser af historie. Udover at Bulgarien er en dejlig feriedestination for os danskere, er landet også et af de billigste i Europa. Du kan derfor leve billigt, og nyde ferien uden at skulle tænke for meget over pengepungen.

Læs mere om Bulgarien

Budget Biludlejning Bulgarien

Nogle af de bedste strande finder du i de kendte feriebyer Golden Sands og Sunny Beach. På grund af det skønne vejr, store udvalg af strande og en dejlig ferie stemning, er Bulgarien en perfekt destination at rejse til.

Hvis naturen kalder, kan du med en lejebil fra Budget Biludlejning besøge de dramatiske Balkan Bjerge, der strækker sig igennem Bulgarien, eller udforske Bulgariens tredje største by, der ligger lige op af det fantastiske Sortehav.

Bestil din bil i dag, og gør dig klar på eventyr i det fantastiske Bulgarien. Uanset om du er til massevis af shopping, har lyst til at være kulturelt eller bare slappe af ved vandkanten på en af Bulgariens strande, er Bulgarien med garanti noget for dig.

Book en bil eller varevogn

  1. Afhentning

    Denmark

  2. Aflevering

  3. Søg

    • Hvis du er under 30 år bliver der tillagt et gebyr. Vi brug for din fødselsdato for at kunne vise dig egnede biler. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: