Billeje Bosnien

Image alt

Går turen til Bosnien, venter der sig et land fyldt med majestætiske bygninger og en utrolig natur. Bosnien ligger på Balkan-halvøen og har et skønt klima om sommeren. Besøg f.eks. det smukke vandfald i Kravica, med din udlejningsbil fra Budget.

Bilferie Bosnien

Bosnien som står tilbage efter løsrivelsen fra Jugoslavien, byder på fantastiske seværdigheder og er perfekt til bilferie. Besøg f.eks. den betydningsfulde bro Stari Most eller museet Sarajevo War Tunnel, som er museet der holdt liv i byen Sarajevo under krigen.

Læs mere om Bosnien

Budget Biludlejning Bosnien

Med Budget Biludlejning kan du komme rundt i landet på dine egne præmisser, uanset om du er til historiske seværdigheder, gåturer i den fantastiske natur eller udforske den bosniske kultur. Smag på mad fra de lokale eller forsøg dig med deres hjemmebrændte Rakija, som er den lokale alkohol.

Lej din bil i dag hos Budget Biludlejning og vær sikker på, at du får den bil der rammer dine ønsker og behov. Vi hos Budget vil gøre alt for at du får en uforglemmelig tur, i det skønne, lune og historiske land.

Book en bil eller varevogn

  1. Afhentning

    Denmark

  2. Aflevering

  3. Søg

    • Hvis du er under 30 år bliver der tillagt et gebyr. Vi brug for din fødselsdato for at kunne vise dig egnede biler. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: