Billeje Puerto Rico

Puerto Rico ligger i Det Caribiske Hav og har krystalklart vand med skøn natur, kilometervis af fantastiske strande og et væld af spændende kulturoplevelser.

Bilferie Puerto Rico

Med Budget Biludlejning gør vi det let for dig at komme rundt på den smukke ø, og foretage dig lige hvad du ønsker. Puerto Rico har en spændende historie, og hvis du ønsker at kende mere til den, er museet fra krigen med piraterne et besøg værd. Museet bliver blandt andet brugt i mange Hollywood film, såsom ’Pirates of the Caribbean’.

Læs mere om Puerto Rico

Budget Biludlejning Puerto Rico

Oplev Puerto Rico med Budget Biludlejning og kør ud til de fantastiske naturområder, f.eks. El Yunque der er et stort regnskovsområde med skønne planter og træer. Eller kør ud til Las Groabas og prøv en kajaktur igennem de smukke kanaler, og nyd synet af det sjældne plankton der lyser når de forstyrres.

Puerto Rico er oplagt for dig der nyder skønne strande, smuk natur og ægte caribisk stemning. Med din udlejningsbil fra Budget kan du besøge alle dele af den tropiske ø, eller tage en tur ind til hovedbyen og smage på det caribiske køkken. 

Book en bil eller varevogn

  1. Afhentning

    Denmark

  2. Aflevering

  3. Søg

    • Hvis du er under 30 år bliver der tillagt et gebyr. Vi brug for din fødselsdato for at kunne vise dig egnede biler. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: