Billeje Jamaica

Velkommen til Budget Biludlejning på tropeøen Jamaica.

Her finder du alt til en perfekt badeferie med eksotiske oplevelser. Øen byder på store palmer, hvide sandstrande, dejligt vejr og fantastisk natur med dramatiske vandfald.
 

Bilferie Jamaica

Med en lejebil fra Budget kan du udforske det bjergrige Jamaica, besøge Bob Marley Museet, Dunn’s River Falls eller den eventyrlige Green Grotto Caves. Nyd den afslappede reggae stemningen på Reggae Beach eller kør til Columbus Park hvor Christoffer Columbus bliver hyldet for at opdage øen.

Læs mere om Jamaica

Budget Biludlejning Jamaica

Tager du til ’turist hovedstaden’ Montego Bay finder du nogle af de mest berømte strande, masser af shopping og lokale restauranter der serverer mad af gode eksotiske fødevarer - smag for eksempel deres nationalret Ackee, eller nogle af deres fantastiske krydrede retter.

På Jamaica er der rig mulighed for at få en god oplevelse, og en blanding af skønne oplevelser og fantastiske sandstrande gør Jamaica til en perfekt destination til din næste ferie. Lej din bil allerede i dag og gå i gang med at planlæg din rejse til skønne Jamaica. 

Book en bil eller varevogn

  1. Afhentning

    Denmark

  2. Aflevering

  3. Søg

    • Hvis du er under 30 år bliver der tillagt et gebyr. Vi brug for din fødselsdato for at kunne vise dig egnede biler. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: