Billeje Grand Cayman

Går turen til Grand Cayman med noget af verdens smukkeste havvand, fineste sandstrande og dejligste klima, står Budget Biludlejning klar til at hjælpe dig.

Bilferie Grand Cayman

Med en udlejningsbil fra Budget kan du nyde det eksotiske paradis af palmer og vidunderlige strande, der giver dig mulighed for at komme få en spændende dykkertur. Inde i byerne finder du gode restauranter og gode spa muligheder.

Læs mere om Grand Cayman

Budget Biludlejning Grand Cayman

Grand Cayman er noget af det tætteste du kommer på et ferieparadis, og med Budget Biludlejning gør vi det nemt og komfortabelt for dig at komme rundt og alle øens aktiviteter. Besøg f.eks. Seven Mile Beach som er en af de bedste strande i Caribien, kør ind til hovedstaden Georgetown som byder på skøn atmosfære og masser af shopping muligheder, eller gå amok i øens lækre restauranter. 

Tag på ferie til solskinsøen og find dig selv i nogle af verdens smukkeste omgivelser, fyldt med imødekommende lokale, dejlig mad af lokale råvarer og meget mere.  I West Bay og North Wall kan du se havskildpadder, du kan tage på båd og dykkerture med Acquarius Sea Tours eller tage på aftentur til Bioluminescence Bay.

Book en bil eller varevogn

  1. Afhentning

    Denmark

  2. Aflevering

  3. Søg

    • Hvis du er under 30 år bliver der tillagt et gebyr. Vi brug for din fødselsdato for at kunne vise dig egnede biler. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: