Billeje Vietnam

Velkommen til Budget Biludlejning i Vietnam.
Landet er fyldt med kultur, fantastiske strande, lækker mad og vidunderlig natur. Med en billeje fra Budget kan du nå at se så meget af det sprudlende land, som muligt.

Bilferie Vietnam

I Vietnam er der noget for enhver, hovedstaden Hanoi er en af de smukkeste byer omgivet af billedskønne søer, store grønne træer, og eventyrlige paladser med masser af grøn natur.
Hvis du er til endnu mere natur, er øen Phu Qouc et besøg værd. Her er der store bjerge, hvide sandstrande, og en hyggelig havn med gode fiske restauranter. Med billeje fra Budget kan du køre ud og udforske nogle af de mange templer Vietnam har at byde på, da det holder på en masse tradition og smuk arkitektur.

Læs mere om Vietnam

Budget Biludlejning Vietnam

En tur på en af de smukke sandstrande, er ikke noget du vil gå glip af. Besøg den populære strand China Beach eller udforsk Kongebyen Hue. Med en udlejningsbil fra Budget er det kun fantasien der sætter grænser for oplevelserne.

Lej en bil med Budget Biludlejning og kør rundt i det vidunderlige land, smag på nationalretten pho eller bare besøg alle de smukke strande og brug ferien på afslapning.
Bestil en udlejningsbil fra Budget og glæd dig til en eventyrlig rejse til Vietnam, i lige den bil du ønsker.
 

Book en bil eller varevogn

  1. Afhentning

    Denmark

  2. Aflevering

  3. Søg

    • Hvis du er under 30 år bliver der tillagt et gebyr. Vi brug for din fødselsdato for at kunne vise dig egnede biler. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: