Billeje Thailand

Image alt

Har du altid drømt om at komme til smilets land? Med Budget Biludlejning gør vi det let og komfortabelt for dig at komme rundt i det store land. 
Thailand har alt til at gøre en ferie til en fantastisk oplevelse med deres turkisblå vand, kridhvide strande og fantastiske mad.  Med en lejebil fra Budget gør vi det nemt for dig at tage lige derhen hvor du ønsker.
 

Bilferie Thailand

I Thailands hovedstad Bangkok finder du storbylivet og kulturelle seværdigheder.  Gå en tur ned af Bangkoks farverige gader, bambusrafting eller besøg nogle af de maleriske templer med Buddha statuer og flodmarkeder.  For ikke at glemme at der kun få timer væk ligger der billedskønne bountystrande der venter på at blive besøgt.

Læs mere om Thailand

Budget Biludlejning Thailand

Er du til sol og lækkert vand kan du tage på bådtur til Phi Phi Island, ro kajak ved James Bond Island eller snorkle rundt blandt fiskene i det gennemsigtige hav. Mulighederne er uendelige i Thailand og kun fantasien sætter grænser for dig, vi hos Budget vil derfor hjælpe dig til at nå alle dine ønsker med en billig lejebil.  
Nyd deres lækre mad på en af de lokale restauranter og få en service du aldrig vil glemme. De lokale er gæstfrie og imødekommende overfor turister og de har deres serviceniveau helt i top. Hvad enten du er til badeferie, oplevelser eller en skøn blanding er Thailand stedet for dig.
 

Naturen er bjergtagende med smukke vandfald, vilde dyreliv og dramatiske klipper. Thailand er et af de mest populære ferie destinationer for danskere, hvilket man godt kan forstå. Bestil din billeje hjemmefra så sørger vi for, at bilen står køreklar til alle dine eventyrlige planer i det eksotiske land. Oplev det farverige land omringet af natur og byliv på en og samme tid, med Budget Biludlejning og få en rejse du aldrig vil glemme.

Book en bil eller varevogn

  1. Afhentning

    Denmark

  2. Aflevering

  3. Søg

    • Hvis du er under 30 år bliver der tillagt et gebyr. Vi brug for din fødselsdato for at kunne vise dig egnede biler. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: