Billeje Japan

Velkommen til Budget Biludlejning i Japan.
Landet der byder på noget for enhver rejsende - både en masse historie, traditionelle bygninger, topmoderne storby og fantastisk natur.
 

Bilferie Japan

Med Budget Biludlejning gør vi det let for dig, at nå det hele. Tag på skieventyr i Hokkaido det smukke bjerglandskab, der sørger for du får en skioplevelse ud over det sædvanlige. Vil du gerne have det lidt varmere, kan du køre til de varme vulkan kilder i Onsen.

Læs mere om Japan

Budget Biludlejning Japan

I Japan betyder de traditionelle værdier stadig meget, og hvis du tager på restaurant er det meget sandsynligt at du i traditionens tro bliver placeret på gulvet.

Brug en af dagene til at tage til den travle hovedstad Tokyo og få indblik i det helt utrolige menneskemylder, moderne arkitektur, få øje på de unge udklædte manga figurer, eller besøg det hellige tempel Senso-ji.
 

Japan er et stort land, og det er næsten umuligt at nå det hele, men med din udlejningsbil fra Budget hjælper vi dig med at forsøge. Japan er den perfekte destination for dig som ønsker en ferie med fart på, og uanset om du er til vidunderlig japansk arkitektur, shopping i de trendy designerbutikker, eller rundrejse gennem naturen, er Japan stedet for dig.

Maden i Japan er meget anderledes end hvad vi i Danmark spiser. Det japanske køkken byder nemlig på alt fra levende blæksprutter, frisk fisk på fad, japansk grillmad, deres populære sushi som vi kender i Danmark og meget mere.

Ønsker du at opleve så meget som muligt? Vi hos Budget Biludlejning står altid klar til at hjælpe dig.
 

Book en bil eller varevogn

  1. Afhentning

    Denmark

  2. Aflevering

  3. Søg

    • Hvis du er under 30 år bliver der tillagt et gebyr. Vi brug for din fødselsdato for at kunne vise dig egnede biler. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: