Billeje Mauritius

Velkommen til Budget Biludlejning på den tropiske ø Mauritius, der er en af de mest luksuriøse og smukke ferieøer i det Indiske Ocean.  

Bilferie Mauritius

Med en lejebil fra Budget kan man nyde det store udvalg af billedskønne strande med turkiksblåt vand, besøg for eksempel Blue Bay strand som er en af de mest populære.
Med Budget Biludlejning får du lige den bil, der opfylder dine ønsker og behov. Hvorfor ikke opleve noget af den smukke natur, imens man er der? Med din udlejningsbil kan du køre ud og besøge Nationalparken Black River Gorge, der beskytter landets oprindelige skovområder.
 

Læs mere om Mauritius

Budget Biludlejning Mauritius

Er du mere til afslapning dagen lang, er Mauritius det oplagte sted til en tropisk ferie. Ønsker man også at opleve livet underhavoverfladen, er der et fantastisk liv med store koraller og spændende fisk i alle farver. Har man brug for lidt flere aktiviteter, kan man køre ud og besøge den lille og charmerende dyrepark La Vanille med kæmpe store landskildpadder.

Trænger du til at slappe af og nyde en eksklusiv og eksotisk ferie, er Mauritius lige noget for dig og med en lejebil fra Budget, kan du udforske øen på egne præmisser. 

Book en bil eller varevogn

  1. Afhentning

    Denmark

  2. Aflevering

  3. Søg

    • Hvis du er under 30 år bliver der tillagt et gebyr. Vi brug for din fødselsdato for at kunne vise dig egnede biler. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: