Billeje Madagaskar

Velkommen til Budget Biludlejning på Madagaskar.

En tur til Madagaskar er en drøm for enhver naturelsker, og med en bil fra Budget kan du udforske øen på egne præmisser. 
 

Bilferie Madagaskar

Madagaskar er verdens fjerde største ø, og er ca. 15 gange større end Danmark. På den unikke ø er der massevis af sjældne og specielle dyr at finde, og du vil sikkert også møde Madagaskars kendte dyreart lemuren.

Læs mere om Madagaskar

Budget Biludlejning Madagaskar

Øen er fyldt med fantastisk natur og tager du helt ind i naturreservaterne, vil du kunne genkende naturen fra den populære film ’Madagascar’. Med din lejebil fra Budget Biludlejning kan du besøge nogle af øens naturparker, deres vidunderlige strand ved Marahaville eller udforske hovedstaden Antananarivo med eksotiske markeder. 

Madagaskar er stadig ikke fyldt med turister og derfor er der masser af uberørte strande, og fantastiske lokale restauranter spækket med eksotiske retter.  
Med en udlejningsbil fra Budget kan du gøre dig klar til et natureventyr udover det sædvanlige. Lej din udlejningsbil i dag og gør dig klar til en bilferie med alle de fantastiske dyrearter, du ikke finder andre steder.
 

Book en bil eller varevogn

  1. Afhentning

    Denmark

  2. Aflevering

  3. Søg

    • Hvis du er under 30 år bliver der tillagt et gebyr. Vi brug for din fødselsdato for at kunne vise dig egnede biler. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: