Billeje Elfenbenskysten

Velkommen til Budget Biludlejning i Elfenbenskysten.

Med en udlejningsbil fra Budget Biludlejning kan du nemt og komfortabelt komme rundt i det afrikanske land. Skal du bruge ferien på at se smuk natur og bade ved de skønne strande, er Elfenbenskysten det rette sted for dig.

Bilferie Elfenbenskysten

Elfenbenskysten rummer et fantastisk dyreliv og skønne landskaber, som i den grad er et besøg værd. Udforsk dyrereservater fyldt med eksotiske dyrearter, tag på tur i de forskellige byer eller besøg de fantastiske sandstrande.

Læs mere om Elfenbenskysten

Budget Biludlejning Elfenbenskysten

En rejse til Elfenbenskysten er et afrikansk eventyr, og med en udlejningsbil fra Budget kan du nå alle de skønne oplevelser. Besøg f.eks. byen Abidjan og oplev den moderne og spændende by med skyskrabere og et festligt natteliv, gode restauranter og eksklusive forretninger. Lige uden for denne vidunderlige by ligger strandende Assinie og Grand Bassam, hvor de lokale er gæstfrie og gerne tager dig med på kanotur.

Tag til landet med den store kakao og kaffe produktion, og nyd den eksotiske atmosfære. Lej din bil Hos Budget allerede i dag, så sørger vi får du får den bil der passer til dit ønske.

Book en bil eller varevogn

  1. Afhentning

    Denmark

  2. Aflevering

  3. Søg

    • Hvis du er under 30 år bliver der tillagt et gebyr. Vi brug for din fødselsdato for at kunne vise dig egnede biler. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: