Billeje Odense

Bestil lejebil hos Budget Biludlejning i Odense og kom nemt rundt i Odense og omegn. Oplev Sct. Knuds Kirke, H.C. Andersens hus eller Kunsthallens Brandts – eller tag bilen til en af de nærliggende byer, såsom Fåborg, Svendborg eller Middelfart.

Med en lejebil fra Budget ligger alt i behagelig køreafstand.

Bestil din billeje allerede i dag.

 

Her finder du os

Stationsinformation

Groenloekkevej 8C
Odense C
5000

Tel: +45 33286290

Åbningstider

søndag:
09:00 - 11:00 Åbningstider:
mandag:
07:30 - 17:00 Åbningstider:
tirsdag:
07:30 - 17:00 Åbningstider:
onsdag:
07:30 - 17:00 Åbningstider:
torsdag:
07:30 - 17:00 Åbningstider:
fredag:
07:30 - 17:00 Åbningstider:
lørdag:
09:00 - 11:00 Åbningstider:

Kontorer i nærheden

Find Budget i Odense


Læs mere om Odense

Billeje i Odense

Odense er hjemstavn for den verdensberømte digter H.C. Andersen og et overflødighedshorn af arkitektur, museer, shopping og afslappende grønne oaser, hvor man kan hvile benene efter en gåtur gennem den hyggelige by.

Bestil lejebil hos Budget Biludlejning i Odense og kom nemt rundt i Odense og omegn. Oplev Sct. Knuds Kirke, H.C. Andersens hus eller Kunsthallens Brandts – eller tag bilen til en af de nærliggende byer, såsom Fåborg, Svendborg eller Middelfart. Med en lejebil fra Budget ligger alt i behagelig køreafstand.

Odense har meget at byde på for den kunstnerisk og kulturelt interesserede. I H.C. Andersens Hus kan hele familien få et unikt indblik i digterens liv og se flotte klip og tegninger, som han selv har lavet. Fra huset kan I nyde en spadseretur ad de hyggelige brostensbelagte gader med stokroser og bindingsværkshuse, som giver et levende indtryk af den tid, hvor H.C. Andersen levede. Udlejningsbilen fragter jer nemt og komfortabelt videre til den smukke Sct. Knuds Kirke, der betegnes som Danmarks flotteste gotiske bygningsværk. Her kan I blandt andet se krypten, hvor den danske Kong Knud den Hellige er begravet.

Vil I have endnu mere kunst og kultur, kan det varmt anbefales, at I kører en tur til Kunsthallen Brandt. I det flotte kulturcenter har børnene mulighed for at opleve kunst med hele kroppen i en lang række spændende sanseudstillinger. Side om side med Kunsthallen Brandt, finder I desuden Danmarks Mediemuseum og Museet for Fotokunst. Bestil billeje hos Budget Biludlejning i Odense og kom nemt tilbage til bycentrum, hvor I kan nyde en god middag på en af byens mange gode restauranter.

Book en bil eller varevogn

  1. Afhentning

    Denmark

  2. Aflevering

  3. Søg

    • Hvis du er under 30 år bliver der tillagt et gebyr. Vi brug for din fødselsdato for at kunne vise dig egnede biler. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: