Billeje København

Ved at leje bil hos Budget i København får du hurtig adgang til resten af hovedstadsområdet.

Billeje fra Budget Biludlejning på hjørnet af Kampmannsgade/Nyropsgade på Vesterbro i København giver dig mulighed for at sammensætte programmet, så det passer perfekt til jer.

 

Her finder du os

Stationsinformation

Kampmannsgade 1
København
1604

Tel: +45 7024 7707

Åbningstider

søndag:
07:30 - 15:00 Åbningstider:
mandag:
07:00 - 18:00 Åbningstider:
tirsdag:
07:00 - 18:00 Åbningstider:
onsdag:
07:00 - 18:00 Åbningstider:
torsdag:
07:00 - 18:00 Åbningstider:
fredag:
07:00 - 18:00 Åbningstider:
lørdag:
07:30 - 15:00 Åbningstider:

Kontorer i nærheden

Find Budget i København


Læs mere om København

Billeje i København

Wonderful, wonderful Copenhagen, sang Danny Kaye i filmen "Hans Christian Andersen" fra 1952 – og det med rette! Landets hovedstad er en charmerende metropol, der pulserer af liv, aktiviteter og oplevelser. Og det er utrolig let at komme rundt i byen i en lejebil.

Byen byder på et væld af muligheder for hele familien med alt fra Tivoli, Zoo, Den Blå Planet, Den lille Havfrue og Botanisk Have til mere kulturelle indslag som Statens Museum for Kunst og Nationalmuseet.

Christiania er også et besøg værd – og med en udlejningsbil fra Budget Biludlejning i Kampmannsgade er I i Ørestaden på et øjeblik, hvor Field's er et sandt mekka for shopaholics, mens de mere udendørselskende medlemmer af familien kan tilbringe en vidunderlig eftermiddag i det fri på Vestamager Naturcenter med forskellige naturinspirerede legepladser, naturvejledning og mulighed for at spise medbragt mad og grille pølser på bålstederne.

Ved at leje bil hos Budget i København får I også hurtig adgang til resten af hovedstadsområdet, som byder på unikke oplevelser, uanset om I er til moderne kunst på ARKEN Kunstmuseum eller Louisiana Museum for Moderne Kunst, historiske perler som Kronborg, Frederiksborg Slot, videnskabelige udfordringer på Experimentarium eller de mange spændende forlystelser på Bakken.

Billeje fra Budget Biludlejning på hjørnet af Kampmannsgade/Nyropsgade på Vesterbro i København giver jer mulighed for at sammensætte programmet, så det passer perfekt til jer.

Book en bil eller varevogn

  1. Afhentning

    Denmark

  2. Aflevering

  3. Søg

    • Hvis du er under 30 år bliver der tillagt et gebyr. Vi brug for din fødselsdato for at kunne vise dig egnede biler. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: