Billeje Fredericia

Hvis du har brug for at komme let og ubesværet rundt, kan du leje bil billigt hos Budget Biludlejning i Fredericia – uanset om du skal arbejde eller tager på opdagelse i den historiske region.

Her finder du bl.a. Nordeuropas bedst bevarede voldanlæg fra 1600-tallet, som er et stærkt vidnesbyrd om byens forsvarsmæssige betydning gennem århundrederne.
   

 

Her finder du os

Stationsinformation

Gamle Landevej 59
Fredericia
7000

Tel: +4533286329

Åbningstider

søndag:
09:00 - 11:00 Åbningstider:
mandag:
07:00 - 17:00 Åbningstider:
tirsdag:
07:00 - 17:00 Åbningstider:
onsdag:
07:00 - 17:00 Åbningstider:
torsdag:
07:00 - 17:00 Åbningstider:
fredag:
07:00 - 17:00 Åbningstider:
lørdag:
09:00 - 11:00 Åbningstider:

Kontorer i nærheden

Find Budget i Fredericia


Læs mere om Fredericia

Billeje i Fredericia

Fredericia er et naturligt trafikknudepunkt i trekantsområdet mellem Sjælland, Fyn, Jylland, Tyskland og resten af Europa med en smuk beliggenhed ud til Lillebælt, gode togforbindelser, dybvandshavn og en stærk indfaldsvej til motorvej E45.

Hvis du har brug for at komme let og ubesværet rundt, kan du leje bil billigt hos Budget Biludlejning i Fredericia – uanset om du skal arbejde eller tager på opdagelse i den historiske region. Her finder du bl.a. Nordeuropas bedst bevarede voldanlæg fra 1600-tallet, som er et stærkt vidnesbyrd om byens forsvarsmæssige betydning gennem århundrederne.

Som en relativt ny tradition fejrer byens indbyggere 6. juli-dagene til minde om Slaget ved Fredericia (eller Udfaldet fra Fredericia, som det også kaldes). 6. juli-dagene er en sand folkefest, hvor byen emmer af festivitas, koncerter, optog, flag, blomster, historiske klædedragter og meget meget mere. Absolut et besøg værd!

TallShips Fredericia forvandler hvert år byen til et maritimt paradis med smukke sejlskibe, sjove aktiviteter, musik, shopping og kulinariske eventyr.

Og for de lidt mindre gæster og deres familier er Madsby Legepark det ultimative eventyr året rundt med legeplads, Tarzanbane, dyrepark og masser af skønne stunder for alle aldre.

Hos Budget Biludlejning i Fredericia får du en moderne og velholdt lejebil til en lav pris.

Book en bil eller varevogn

  1. Afhentning

    Denmark

  2. Aflevering

  3. Søg

    • Hvis du er under 30 år bliver der tillagt et gebyr. Vi brug for din fødselsdato for at kunne vise dig egnede biler. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: